torstai 15. elokuuta 2013

Torstaki

"Toinen kissa? Ehkä... Mutta perhekissa ei ole korvattavissa kuten kulunut takki.... Jokaisesta uudesta kissanpennusta tulee omanlaisensa kissa. Olen neljä kissaa vanha, mittaan elämääni ystävillä, jotka ovat seuranneet toisiaan, mutta eivät koskaan korvanneet toisiaan."
Irving Townsend

Niin viisaita sanoja. Jokainen kissa on toden totta yksilö kuten me ihmisetkin.

Tällä viikolla on kuin varkain jostain hiipinyt syksyn tuulahdus. On satanut ja ollut koleaakin, mutta myös aurinkoisessa säässä on ollut jotain uutta, syksyn kuulautta. Ja tuoksuja, syysleimujen tuoksun yhdistän syksyyn kuten krassien ja kehäkukkienkin. Niin se vaan on että syksyä kohti mennään, mutta onhan siinä toki ne ihanatkin puolensa kuten takkatuli, villasukat (joita olen kyllä käyttänyt koko kesän...), kynttilät jne. Sitä paitsi ostin jo uudet verhot, mutta vaihdan ne vasta sitten kun ulkona alkaa näyttää syksyisen harmaalta, ompahan jokin syy odottaa sitäkin.
Maalaukset on lopulta saatu loppuun! Jei!! Enkä kyllä ihan heti suunnittele mitään uutta remppahommaa, voisihan sitä tietysti maalata jotain pientä kivaa....aika näyttää.


Syksy saa...


Valkosipulinkukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti