perjantai 22. marraskuuta 2013

Hämärän rajamailla...

"Kissat pystyvät laskemaan matemaattisesti täysin tarkan paikan, jossa istuminen aiheuttaa eniten haittaa."
Pam Brown

Muistatteko taannoisen televisiosarjan "Hämärän rajamailla" olisiko alkuperäinen nimi ollut Twilight Zone? En itsekään kovin hyvin tuota muista, mutta jännittäviä ja yliluonnollisia tapahtumia tuossa sarjassa tapahtui. Joka tapauksessa päivän otsikko ei viittaa yliluonnolliseen vaan tähän marraskuun hämärään, jonka torjumiseksi on joka päivä yritettävä keksiä jotain piristystä.
Aamuyöllä kun en saanut nukutuksi, sain idean että kirjoitankin joulukortit valmiiksi! Vaan enpä löytänyt ostamiani kortteja, enkä viitsinyt alkaa kovin kolistella kaappia tyhjäksi kun toiset nukkuivat. Askartelin sitten pari korttia ja jatkoin etsintöjä aamulla kun jäin yksin ja siellähän ne olivat hyvässä tallessa kaapissa josta niitä jo etsinkin. No, nyt ne on sitten kirjoitettu. Ajatukseni jäivät jotenkin kai jouluisiin aiheisiin, sillä sain päähäni etsiä esille myös koristeet jotka aina ensimmäisenä laitan esille. Nyt laatikko odottaa käden ulottuvilla, mutta esille otin vain tontun ja pari muuta ei vielä liian jouluista esinettä. Ideat itää esille laittamisesta, mutta vaatii vielä hienosäätöä, ehkä ensi viikolla on toteutuksen aika.
Kun eilen olin innoissani autolla ajosta, tänään on sama juttu kuntopyöräilystä! Tähän asti olen vain veivannut polkimella edes sun takaisin, mutten ole vielä pystynyt polkemaan ympäri, vaan tänäänpä pystyin! Tekee vielä vähän tiukkaa, mutta tästä se lähtee rullaamaan päivä päivältä paremmin, kaikki sujuu niinkuin pitääkin.

2 kommenttia:

  1. Hienoja saavutuksia kaikki! Niin autoilu, kuntopyöräily kuin joulukorttien kirjoittaminenkin. Siellä on oltu ahkeria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen iloinen näistä saavutuksista :D.

      Poista