maanantai 11. marraskuuta 2013

Valohoitoa

"Kissat tietävät miten saa ruokaa tekemättä työtä, suojaa ilman vankeutta ja rakkautta ilman rangaistuksia."
Walter L. George

Vaikka viikonlopun sää oli harmaa, se oli kuitenkin mukava ja toimelias. Tänään  saa taas nauttia auringosta ja pirteästä pikku pakkasestakin, aah.
Lauantai-illan naisten pippalot oli ihan nappi juttu: ihon hoitoa, kestovärjäyksiä, mahtavaa ruokaa ja vähän viiniä. Puhumattakaan seurasta, vaikka suurin osa porukasta oli minulle ennestään tuntemattomia, tultiin mukavasti juttuun ja oli hauskaa. Ja kotiinkin toin tuliaisia, uuden kauniin lyhdyn josta laitan kuvan myöhemmin.
Eilinen, isänpäivä, aloitettiin kotona voileipä- ja mutakakulla ja jatkettiin minun vanhempieni luona täytekakulla. Ja vaikka isejä lahjottiinkin, minäkin sain lahjan äidiltäni, upo uuden Kotilieden joulukirjan. Siitä innostuneena kaivoin kotiin tultuamme esille muutkin joulukirjani, niitä olen nyt selaillut ja pian kai alan kirjoittaa ylös mitä meillä tänä jouluna maistellaan...
Kun en ole päässyt kirjastoon viikkoon, kaivoin lauantaina omasta kirjahyllystä luettavaa ja onneksi käteen osui Kajsa Ingemarssonin Keltaisten sitruunoiden ravintola. En muistanutkaan kuinka hyvä se on, löytyy niitä helmiä ihan omasta kirjahyllystäkin, tai tietystikin juuri sieltä. Tänään on kyllä päästävä kirjastoon sillä jo kolme varausta odottaa noutoa.
Äsken spreijasin terassilla talolyhtyjäni uuteen uskoon, laitan ennen ja jälkeen kuvia myöhemmin. Minulla on jo jonkinlainen visio jouluikkunasta keittiön erkkeriin...
Vielä yksi pieni, mutta ihana asia .Pojalla on tänään vapaapäivä ja hän laittoi ruokaa meille, oli todella mukavaa istua pöytään syömään yhdessä hyvää, toisen tekemää ruokaa :D.

2 kommenttia:

  1. Siellä on sitten nautittu oikein urakalla ja hyvä niin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, välillä näinkin ;). Muutenkin kaikki tuntuu jo valoisammalta kun pystyy puuhailemaan kaikenlaista eikä vain kököttämään paikoillaan.

      Poista