perjantai 15. marraskuuta 2013

Perjantai puuhat

"Aamiaistaan odottavassa kissassa ei ole torkkupainiketta."
tuntematon

Melko myöhään nautitun aamukahvin jälkeen kömmin takaisin peiton alle, sillä halusin lukea loppuun keskeneräisen kirjan ja eihän minulla ole kiire minnekään. Luin siis Alicia Gimenez Bartletin kirjan Petra Deligado ja vihaiset koirat. Jälleen yksi Barcelonaan sijoittuva dekkari, näitähän tuntuukin olevan yllättävän paljon. Tässä naispoliisi Petra Deligado työpareineen selvittelee koirakauppaan ja -tappeluihin liittyvää kuolemantapausta, mutta myös romantiikkaa on tarjolla
Luku-urakan jälkeen aloin leipoa kuppikakkuja, ihka ensimmäisiäni. Olen toki leiponut joskus muffinsseja, mutta nämä ovat siis kuppikakkuja kuorrutuksineen kaikkineen. Keitin myös pastan ja laitoin marinoitumaan illan savulohisalaattia varten. Sain tämän mainion ohjeen viime lauantain naistenjuhlien emännältä ja maistettuani sitä silloin, halusin nyt tehdä sitä perjantai-illan iloksi. Patonkia ja lasi viiniä kylkeen ja a vot!
Tällaiset touhut tänään, siis pyykinpesun, imuroinnin ja muun tylsän lisäksi.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Polvileikkauksesta on muuten tänään tasan kuukausi, niin se aika rientää.6 kommenttia:

 1. Oi, jokos olet siellä imuroinutkin? Nopeasti kyllä menee aika, vaikka sinulla varmasti nyt tällä hetkellä hieman hitaammin.

  VastaaPoista
 2. Joo, tänään imuroin ekan kerran leikkauksen jälkeen :)). Pystyn tässä kotona liikuskelemaan jo ilman keppejä, mutta yhden kepin otan mukaan kun lähden ulos, vielä kun pääsen autonrattiin.. Taaksepäin ajatellen aika on mennyt nopeasti, kohtahan onkin jo helmikuu ja työt kutsuu ;).

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluun kuppikakkuja ja savulohisalaattii! Mut mulla on vaan makaroonilaatikkoo, yhyy :D

  Henni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kulta, mä lupaan laittaa mitä sä vaan haluut kun tuut taas käymään.

   Poista
 4. Oi mitä herkkuja. Saisitko jakaa sen savukalasalaatin ohjeen ?
  Voi mikä Muru ! Ihana kuva !
  Kuukausi jo ?
  Ja kuukauden päästä on jo joulu melkein ovella !
  Otahan rauhallisesti kuitenkin...ettei tuu takapakkia.
  Kuskille rapsutuksia....heh..oikein kirjoitusohjelma korjaa sanat...kisuille tarkoitan...saat toki rapsutella miestäsikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyn reseptistä saanko jakaa ja laitan sitten tänne tiedon. Into on mamman ihanuuskatti, mutta niin on kyllä myös Nemo. Rapsuteltu on Leena, molempia ;). Rapsutteluja sinnekin <3.

   Poista