lauantai 9. marraskuuta 2013

Puuhastelua ja odottelua...

"Kissatko laiskoja? No,hyvä niille jos ovat. Kuka meistä ei olisi elätellyt haavetta, että saisi tehdä mitä haluaa, milloin ja miten haluaa ja miten paljon haluaa?"
Fernand Mery´

Nukuin taas aamusta melkein hävyttömän pitkään, mutta sattuneesta syystä ihan hyvällä omalla tunnolla. Olen kuitenkin saanut myös aikaiseksi jotain, joten balanssissa ollaan.
Uunissa nimittäin paistuu lasagne ja jääkaapissa on tekeytymässä voileipäkakku huomisaamulle, isänpäivän aamupalalle. Päällystän ja koristelen sen joko tänään illalla tai sitten vasta aamulla. 
Nyt odottelen ystävää iltapäiväteelle ja sitten lähdemme yhdessä toisen ystävän luokse, missä on tiedossa naistenilta hyvän ruuan, ehkä juomankin (tiedä uskallanko mitään ottaa kun kuitenkin joudun noita lääkkeitä syömään...) ja kauneusvinkkien muodossa. Saunaankin pääsee ken haluaa, mutta itselle tällä hetkellä tärkeintä on päästä vähän "ihmisten ilmoille".
Luin Katja Kallion kirjan Säkenöivät hetket. Kirja kertoo kolmen sukupolven naisista Hangon kylpylämaisemissa ja vähän muuallakin 1900-luvun alkupuolella. Jos joku muistaa elokuvan Ihanat naiset rannalla, niin tässä kirjassa on samaa tunnelmaa.

Eiliset piparit odottaa syöjiä


Takan päällystän vakituiset kissat + välillä,varsinkin talvella, yksi elävä katti

4 kommenttia:

 1. Voileipäkakku - aah ihanaa! Joskus vielä kokeilen tehdä. Ovat ihan suosikkejani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, enemmin voileipäkakku kuin täytekakku ;).

   Poista
 2. ...kiittää aivan ihanista siirappisista ja glögikin oli aivan uusi tuttavuus, muistaakseni ruusukvitteni... ja kaiken kruunasi aivan mahtava naistenilta kera kaiken hemmottelun, kyllä kelpaa olla NAINEN. Kiitoskiitos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Keiju itsellesi kun kävit, toivottavasti tulet pian uudelleen. Kiitos myös kuljetus- ja seuralaispalvelusta ;)

   Poista