torstai 4. syyskuuta 2014

Lokoisaa lämpöä...

"Varo ihmisiä jotka eivät pidä kissoista."
-Irlanti-

Aamulla oli sumuisen harmaata kun lähdin töihin, niinpä auringonpaiste ja -lämpö tuntuivat nautinnollisilta kotiin tullessani.
Eilen ystäväni pyysi minua töistä päästyäni poikkeamaan. Ihanassa pihapiirissä nautin hyvästä seurasta ja tarjoilusta. Tänään poikkesin toisen ystävän luona hakemassa betonimuotteja joita olimme tilanneet kimpassa ruotsalaisesta nettikaupasta. Ja taas minua hemmoteltiin kauden herkuilla. Ystavät ♥.
Kotiintultuani oli hoidettava  kotihommia, pyykkiä, imurointia jne ja keräsin isoimmat tomaatit sisälle kypsymään, ans kattoo kuinka käy. Mutta sitten: oli minun aikani, mies meni nimittäin suosikkijoukkueensa ensimmäiseen matsiin uudessa sarjassa. Kun nyt kesä tuli takaisin  ja voi taas olla ilman sukkia ja capritkin voi vetää jalkaan, oli aika hoitaa jalat kuntoon. Kumma kun se tulee kyllä kesällä hoidettua, mutta kun alkaa syys niin karvat saa rehottaa ja kynsilakat lohkeilla...nyt siis takaisin ruotuun! Vanhat lohjenneet lakat pois ja jalat merisuolalla ja oliiviöljyllä maustettuun veteen likoamaan, samalla lueskelin uutta naistenlehteä ja pongailin pilviä, sillä istuskelin terassilla auringon lämmössä. Sheivattuakin tuli ja kynnet siistittyä. Miten jalat tuntuukin  nyt niin kevyiltä, ei se karvapeite kai vielä niiin paksu ollut....
Inton kanssa tutkailtiin pihaa ja syliteltiin, mutta sitten Into häipyi pöpelikköön varmaankin pikkujyrsijöitä jahtaamaan. Nyt istun sisällä kynttilöiden palaessa ja vaan naatiskelen ♥.Ajattelin kokeilla betonimuottina myös tuota kissannamirasiaa...
Toivottavsti lämpö jatkuu, minä ainakin olen valmis ;)
8 kommenttia:

 1. Ihmiset, jotka eivät pidä eläimistä ovat vähän epäilyttäviä -tai ainakin erilaisia.

  Tänään on ollut ihastuttavan lämmintä, paitsi on tuullut. Toivottavasti lämpimät ilmat jatkuvat (ensi viikko on lomaa :)).
  Täälläkään tomaatit eivät meinaa kypsyä, ei sitten millään. Jonain vuonna ollaan syöty paistettuja vihreitä tomaatteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuosta, hiukan arveluttavia tyyppejä.
   Meillä ei edes tuullut, toivottavasti saat nauttia lämpimästä myös lomallasi ♥
   Tuli juu mieleen myös tuo ihana leffa, yritän nyt kuitenkin vielä kypsytellä ;)

   Poista
 2. Lämpö saa jatkua minunkin puolestani. Tuntuu tosin vähän oudolta tarttua taas kastelukannuun, mutta ruukkukasveilla on jano. Tunnen itseni kunnon ihmiseksi kun en tänään luikahtanutkaan sienimetsään vaan ajoin nurmikon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saman huomasin , kastelua täytyy taas lisätä.
   Välillä on pakko tehdä niitäkin hommia jotka eivät ole niin hauskoja, ja sitten taas hyvällä omallatunnolla sienimetsään :)

   Poista
 3. Huh hellettä, tosiaan! Mukavasti ovat päiväsi sujuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavan lämmintä ♥. Mieli on virkeämpi poutasäällä ;)

   Poista