torstai 11. syyskuuta 2014

Viikon väsymys...

"Kissa juo vettä, josta kuunsäteet heijastuvat, kuvitellen sen olevan maitoa."
- Zen sananlasku -


Väsynyt. Se on ainoa sana kuvaamaan tämänhetkistä olotilaani. Hitto kun olen tällainen kuuhullu, kuutamolla usein käy niin että olen väsynyt, mutta uni ei tule. Valvon tuntitolkulla, luen ja sammutan valot uskoen että nyt nukahdan, eikä vieläkään. Tilannetta ei mitenkään helpota se että tietää kellon soivan puoli kuusi. No, kun aikansa nukkuu huonosti, tulee sekin yö että nukkuu hyvin. Tämän lisäksi minua on  muutaman päivän vaivannut närästys ja sekin tietysti enemmän makuuasennossa.... Odotan siis innolla viikonloppua että saan nukkua aamusta, sillä kumma kyllä aamulla sitä unta  riitttäisi! Nautin ajatuksesta kun mies lähtee lauantaina töihin ja saan jäädä kissojen kanssa sänkyyn löhöilemään ja nukahtamaan ihanasti uudelleen.... Vain yksi työpäivä erottaa minut tuosta unelmasta, olispa jo huomisilta.
Kiertelin tänään pihalla kameran ja kissojen kanssa ♥
Viimeinen kuva sisältä nyt ♥

TV mainonnan uhri: sunnuntaina Hiljaiset sillat Avalta klo 21.00 ♥10 kommenttia:

 1. Voi että , ymmärrän niin hyvin tuon, minullakin vasta aamulla tulee se paras uni, siihen saakka voi olla katkonaista. Voimia viimeiseen aamuun ennen viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, kummasti sitä jaksaa kun vauhtiin pääsee :)

   Poista
 2. Onneksi kuu kohta taas pienenee! Se on kumma kuinka sikeään ja suloiseen uneen pääsee vain juuri ennen kellon soittoa.
  Nousen suunnilleen samoihin aikoihin kuin sinä ja jatkuva ongelma on se, etten raaski mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo minkä sanoit unesta ennen kellon soittoa! Sepä se, pitäisi mennä aikaisemmin nukkumaan kun herätys on aikainen, mutta kun ei osaa, siitähän sitten kärsii kroppa ja mieli.

   Poista
 3. Unettomuus vie voimia, minäkin nukun vähän rauhattomasti täyden kuun aikaan, mutta nyt on niin kovat työkiireet, että on muutenkin pakko valvoa yömyöhään. Ollapa kissan kyky rentoutua ja nukkua milloin tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat kyllä osaavat ihanasti nukkua rauhassa ♥

   Poista
 4. Kissoja ja ihanaa luontoa blogissa. Unettomuus vaivaa minuakin ..kuuhullua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina :)
   Taitaapa olla aika yleistä tämä "kuuhulluus".

   Poista
 5. Syysväsyä on ilmassa, tsemppiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Me Like ♥. Huomenna mä nukun niiiin pitkään....

   Poista