lauantai 29. elokuuta 2015

Helpotus...

"Muutos, elämän vahvin poika."
- George Meregith -

Nemo on taas palannut retkeltään, omin avuin tällä kertaa. Aamupäivällä kiertelimme kyselemässä lähitaloissa (n. 2 km:n säteellä) onko näkynyt pientä vaaleaa kissaa. Erään hevostallin pihapiirissä Nemo oli nähty pari tuntia aiemmin, oli sitten paennut metsään talon väkeä. Metsä johon Nemo oli juossut on kodin suunnalla, joten toivoimme sen olevan kotiin tulossa ja kävimme huutelemassa metsän toisella laidalla jotta se suunnistaisi kotia kohti. 
Tässä välissä kävimme Inton kanssa eläinlääkärissä, koska muutaman päivän poissaolon jälkeen huomasin että Into on lähes kalju silmien yläpuolelta. Matka oli aika kurja, sillä Into tottumattomana automatkustaja maukui ja läähätti koko matkan mamman rauhoittelusta huolimatta. Lääkärissä todettiin syyhypunkin aiheuttama ihottuma ja tartunnan aiheuttajiksi kotimme lähistöllä pyörivät supit, osasin tätä jo epäilläkin sillä supien kiinnostus Intoa kohtaan on nähty. No nyt on lääkitty ja parin viikon päästä uusinta annos ja samat lääkkeet tietysti myös Nemolle.
Kun tulimme kotiin odotin innolla Nemon olevan odottamassa, niinkuin jo monta päivää ja yötä, mutta ei näkynyt. Jonkun ajan kuluttua se kuitenkin yhtäkkiä ilmestyi terassille, yllätyin niin etten meinannut saada sanaa suusta. Voi rakas hassu reissukissa ♥. Hyvin maistui taas #fiksuvaihto# ruoka ja en jälkeen Nemo vetäytyi nukkumaan yläkertaan. En uskalla mennä häiritsemään ettei vaan taas halua ulos, ei ainakaan ihan  heti.
On se hurja helpotus kun ei enää tarvitse pelätä että on tapahtunut jotain kamalaa, kaikki on taas hyvin ♥ (toistaiseksi...). Hyvää viikonloppua!

Inton ohimolahdekkeet...

Nemo ♥ (vanha kuva)10 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle ja ihanille kissoille <3

  - Ronja -

  VastaaPoista
 2. Onneksi Nemo saapui kotiin ja Into sai ohimolääkkeet. Leppoisaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että Nemo on taas kotona, mikä helpotus! Ja voi supia sentään, inhottavaa tuollainen syyhytartuttelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä tosi ihanalta kun Nemo tuli kotiin ♥. Supeja on ihan liikaa, eläinlääkäri sanoi että tartuntoja on ollut tänä kesänä paljon :(.

   Poista
 4. Että lääkkeet sai.. meilläkin on Maxilla aika usein viime aikoina ollut pälviä ohimossa, mutta yleensä sitä edeltää arpi (tappelusta tms), joten olen olettanut että ne johtuvat arven jälkeisestä tilasta. Ja ne ovat kyllä parantuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lääke on loishäätöliuos joka laitettiin niskaan samalla tavalla kuin punkkikarkote. Tuskin Max on syyhypunkkia saanutkaan kun ulkoilee hihnassa, ne on nämä villit ja vapaat jotka on alttiita kaikille pahuksen tartunnoille.

   Poista
 5. Kissojen retket saavat kotiväen huolipisteet nousemaan. Ei meinaa tulla yöunista mitään kun päässä pyörii kaikki eri vaihtoehdot kissan kohtalosta. Miksiköhän Nemosta on tullut tuollainen reissaaja? Onneksi kaikki päättyi taas hyvin. Syyhypunkki on tylsä juttu, mutta onneksi siihen on lääkkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kovasti mietitty mistä Nemon reissaaminen voisi johtua, mutta en vaan ymmärrä. Into tosin ei kovin innostunut kaveristaan ole, mutta Nemo on sentään ollut Käpälämäessä jo 9 vuotta ja pysynyt kotosalla. Kyllähän tämä hermoille käy kun ei osaa olla huolehtimatta, mutta ainakin tämän yön voin nukkua huoleti Nemo vieressäni :)

   Poista