maanantai 7. marraskuuta 2016

Totuttelua...

"Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi."
- Tuu-tikki (Muumit) -

Talvi on tullut, hrrr, talvivaatteet piti ykskaks kaivaa esille ja silti ei tunnu riittävän. Onneksi takkaan voi laittaa tulet aamuin illoin ja onhan takkatuli kiva lisä kaamosvalojen joukossa.
Nemo on toipunut täysin ennalleen oudosta sairaudestaan eikä Into ja Tapani sairastuneet, joten tarttuvaa se ei tuntunut olevan. Mysteeriksi jää mikä tuon melkein kohtalokkaan sairastumisen aiheutti, mutta nyt kaikki on taas hyvin ja elämä jatkuu onnellisesti ♥. Näin talven tultua pääasiassa sisällä makoillen, tuntuu olevan vähän kisaa siitä kumpi ehtii ensin takan päälle kun tullaan ulkoa kylmästä... Seuraavissa kuvissa Into jäi toiseksi, mutta tyytyi oloonsa punaisella matolla.


Myrskyisää, mutta mukavaa marraskuun jatkoa. Kyllä tästä taas selvitään, talvesta siis ♥


10 kommenttia:

 1. Hui kauheaa, Nemo on ollut kipeänä ♥ Onneksi parani! Kyllä minäkin hyppäisin takan päälle, jos pystyisin. Ihan kamala keli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä pelottava sairaus, mutta nyt se on voitettu.
   Juu kyllä takan päällä vois köllötellä jos vaan ois tilaa :)

   Poista
 2. Oonkin miettinyt mitä Nemolle kuuluu; tosi ihana että hyvää :) Sisällä meilläkin viihdytään :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla Nemon voinnista! Jo säikähdin, että onko Nemo kipeämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tarina päättyi onnellisesti vaikka pelkäsin jo pahinta ♥

   Poista
 4. Iloista kuulla, että Nemo on toipunut hyvin. Meilläkin ikämieskissa viihtyy enemmän sisällä talven tullen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä taas saa portsarina olla kaiket illat kun pojat tahtovat ulos, eikun sisään ja takaisin ja tietysti aina eri tahtiin. Mutta tuon sairastelun jälkeen ihan tyytyväisenä toimin apulaisena :).

   Poista
 5. Upeat kissat,nuo Into ja Nemo!! Ja hieno asetelma portaiden juurella - tykkään! Mukavaa marraskuuta teille kaikille, terkuin MINNA

  VastaaPoista