perjantai 23. marraskuuta 2012

"Kissat ovat fiksumpia kuin koirat. Et millään saa kahdeksaa kissaa vetämään rekeä lumessa."
 Jeff Valdez


Ja taas viikko vähemmän tätä vuotta jäljellä, tai lähempänä joulua  tai lähempänä lomaa tai jotain. No joka tapauksessa niin se viikko taas mennä hujahti.
Ollaan pikkuhiljaa jo aloiteltu töissä jouluiset asiat: laulut, leikit, joulujuhlan harjoittelu, mutta vasta vähän vaan. Täysi rytinä lähtee päälle varmaan vasta kunhan joulukuu pääsee alkuun, mutta mielessä se on jo joka päivä. Ja niin täällä kotonakin, vähitellen koriste kerrallaan, kunnes sitten JOULUkuussa kaikkea yllinkyllin. Tai sitten ei, fiilispohjalla mennään tässäkin asiassa.
Mutta joulun ihanuudesta ihan toisiin asioihin. Luen tällä hetkellä Sofi Oksasen uusinta Viron lähihistoriaa käsittelevää kirjaa "Kun kyyhkyset katosivat". Yhtä mielenkiintoinen kuin edellinenkin, siis "Puhdistus", vaikkakin eri näkökulmasta kirjoitettu. Ei mitään hauskaa luettavaa, mutta eihän elämä aina ole hauskaa, ja herättää kyllä ajatuksia. Mutta kirja on vielä kesken, onneksi. Ja miksi ne kyyhkyset sitten katosivat? Saksalaiset söivät ne.
 Nytpä taidan siirtyä sohvalle torkkupeiton alle selailemaan uusinta joululehteäni ja unelmoimaan...mistäs muusta kuin joulusta! 
Viikonloppuja ystävät!

Hups, tulikin tenkkapoo kuvien lataukseen, tallennustila loppu! Täytynee tehdä asialle jotain, mutta tällä kertaa siis ilman kuvia :(.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti