perjantai 9. lokakuuta 2015

Vapaalla...

"Ruukku tihkuu sitä, mitä se sisältää."
- Kiinalainen sanonta -

Jonkinlaista totuttelua vaatii tämä työssäkäynti ja varsinkin aamuvuorot, sillä olen ollut aika väsynyt. Se kyllä johtuu ihan siitä että menen aina samoihin aikoihin nukkumaaan menin sitten ilta- tai aamuvuoroon, ja todettakoon vielä että näiden vuorojen alkamisella ei ole eroa kuin kaksi ja puoli tuntia. Mutta niin, aamuvuoroon mennessäni jää unet pari tuntia lyhyemmiksi, ei kai se ihme ole että
väsyttää... Huomenna nautiskelen ja nukun niin pitkään unta riittää ja vaikkei riittäisikään voin lueskella peiton alla kissat vieressäni ♥. Lukemisessa onkin ollut pieni tauko, pitkällä lomallani luin laskemattoman määrän kirjoja mutta nyt ei ole jostain syystä napannut. Siihen tulee nyt luultavasti muutos sillä hain kirjastosta tänään islantilaisdekkaristin uusimman ja pari muutakin jotka vaikuttivat 
innostaville.
Tänään sain töistä tultuani myös lopulta otettua muutaman kuvan rempan jälkeisestä yläkerrasta, vaikkei se vielä ihan vimpan päälle valmis olekaan ja tietenkin kolliveljekset Into ja Nemo halusivat tulla esittelemään tai ainakin kuvatuiksi. Huomatkaa kattoikkunan syvennyksessä oleva peili, sen olen ostanut pikkutyttönä omilla säästöilläni, aitoa 70-luvun retroa siis. Muistan kun poljin kaupungilta kotiin tuo peili paketissa ja olin onnellinen ostoksestani.Mukavaa viikonloppua itsekullekin!


8 kommenttia:

 1. Miten kodikas vintti!!! Aivan ihana. Menisin heti tuonne ja tekisin kaikkeni, jotta saisin kollipojat viereeni lojumaan :-)
  Tsemppiä aamuvuoroihin, onneksi huomenna saat nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, täällä me lojutaan paraikaa :).
   Aamuvuorojen hyvä puoli on aikaimen kotiinpääsy, täytyy yrittää olla positiivinen ;).

   Poista
 2. Onpa kodikas vintti! Leppoisaa viikonvaihdetta SInulle! Oletko töissä ensi viikon? Itse lomailen ja lepäilen. Ja tietysti paneudun antamaasi haasteeseen. :)
  Hyvää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , ollaan kyllä iloisia että saatiin aikaiseksi yläkerran "haltuunotto" :).
   Olen töissä kun vasta palasin, saavat muut lomailla.
   Leppoisaa lomaa sinulle ja kiva jos ehdit vastailla haasteeseen.

   Poista
 3. Kivannäköistä ja komeat esittelijät :)

  VastaaPoista