lauantai 5. joulukuuta 2015

Näitä aikoja...

"Elämää ei voida kirjoittaa; se on elettävä."
- Oscar Wilde -

Töissä on alkanut salaperäinen joulutouhotus; päiväkotia on koristeltu, on laitettu valoja sinne tänne, kuusi on jo kannettu sisälle ja joka päivä avataan luukku Tiuku-tontun kalenterista, ihanaa aikaa! Vaikka kotona jo nautinkin siitä että joulua vietetään aikuisten kesken rauhassa fiilistellen, töissä näen sitä ihanaa lasten joulun odotusta ♥.
Kotona olen pikkuhiljaa laittanut joulua, koristeita, kukkia ja tänään leivoin pipareita. Taikinaan sain idean Kinuskikissan sivuilta, nämä kun eivät ole niitä perinteisiä joulupipareita vaan vaaleita kardemummalla maustettuja vähän pehmeitä pikkuleipiä ja maistuvat ainakin minun suussani tosi hyville.
Yhtenä iltana mies päästi Nemon alakerrassa sisälle ja se kipitti suoraan yläkertaan minua moikkaamaa. Hämmästyneenä katselin kollia joka näytti jotenkin oudolle; sillä oli ikäänkuin tumma kaulus tai leukaparta! Ihneteltiin mistä se on moisen voinut saada ja lopulta keksin että sen on täytynyt juoda ulkona ulkotulen nokiselta alustalta sadevettä. Nemon olo "partakollina" jatkui muutaman päivän, kunnes eilen illalla kaadoin veden pois.
Torstaina käytiin virkistäytymässä Ilari Johanssonin stand-up esityksessä ja kyllä sai nauraa. Aiheita riitti laidasta laitaan; tverkkaus, pakolaiset, poliitikot, pikkujoulut, lapset, biltemamiehet yms, unohtamatta tietenkään meitä katsomossa istujia. En koskaan ottaisi paikkaa eturivistä, siinä on aika kuumat paikat...

Oikein hyvää lauantai-iltaa ja itsenäisyyspäivää kaikille!


Parrasta oli vaikea saada kuvaa, tässä vain aavistus näkyvissä. Ja äsken kun tuli sisälle, sillä on taas tumma kaulus!"Mamma, sä oot ärsyttävä sen kameras kanssa..."

Joulukylän uusia asukkaita

Kummipojan vaimon suunnitelemia suloisia joulukortteja ♥


10 kommenttia:

 1. Mainio ja kaikenkertova ilme Intolla :-D Tämä on talvihorrostelun aikaa, ei mikään mannekiiniesitys!
  Ihania kukkia.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intolla on aina jotain hyvin tärkeää tekemistä kun ilmestyn kameran kanssa :).
   Samoin sinulle Saila ja pojille terkkuja ♥

   Poista
 2. Ihana tuo "kansikuva". Minä taas leivoin kardemummattomia pipareita, kun niitä ei meinaa löytyä kaupoista. Emme ole kardemumman kanssa yhtään kavereita (tai minun vatsa). - Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuija.
   No mutta on tosi hyvä kun ohjeita löytyy joka makuun ja vatsaan ;)

   Poista
 3. Kivat ja kauniit kuulumiset. Oikein ihanaa ja rauhaisaa adventinaikaa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, samoin teille ♡
   Jännät ajat Cinnan kanssa :)

   Poista
 4. Mahtavaa, että saat joulusta "kummatkin puolet". Jännää odotusta pienten lasten kanssa ja rauhaisampaa joulua aikuisten kesken (sekä kissapoikien).
  Intolla on hauska ilme, tirsk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna ♥.
   Into on närkästynyt häirinnästä ;)

   Poista
 5. Nuo kortit ovat kauniita, onko niitä myynnissä jossakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietääkseni suunnittelija myy niitä joulumarkkinoilla Helsingissä, tarkemmin en valitettavasti tiedä. Voin toi kysellä :)

   Poista