maanantai 11. heinäkuuta 2016

Heinäkuun päiviä...

"Mä avaan syömeni selälleen ja annan päivän paistaa.
 Minä tahdon kylpeä joka veen ja joka marjan maistaa."
- Eino Leino -

Lomapävät ( ja viikot, hui) kuluvat joutuisasti. Olen ehtinyt lukea monta kirjaa, muutaman maton olen pessyt ja lisääkin vielä pitäisi pestä, omia ja äidin.  Ikkunoiden pesu odottaa edelleen sitä että pääsisin alkuun, ehkä huomenna tai ylihuomenna... Maalaushommiakin olisi kun vaan voisi olla varma että poutasäätä riittää, sillä ulkona sekin homma on mukavampaa.
Eilen matkasimme Hyrsylän mutkaan Aira Samulinin maille huutokauppaan, seuraksi saimme pojan tyttöystävänsä kanssa. Olimme varautuneet pilviin ja sateeseen ja yllättäen aurinko porottikin lähes pilvettömältä taivaalta huutokauppaväen niskaan. Väkeä olikin satamäärin, sillä huutokauppaa oli pitämässä tv:stä tuttu Aki Palsanmäki vaimoineen ja apumiehineen. Lupsakasti Aki meklasi tavaran poikineen uusille omistajille, me emme ehtineet tutustua kaupattaviin tavaroihin etukäteen ja niinpä ostokset jäivät tekemättä tällä erää. Kotiintultua meidät yllätti melkoinen ukkonen, johan rytisi ja paukkui, onneksi oli johdot irti muuten olisi modeemi ja tietokone olleet entisiä. Jotain on sentään vuosien varrella opittu (kantapään kautta...).

Hyvää heinäkuista viikkoa, jos sataa nyt on hyvä aika mm. lukea niitä kirjoja jotka talvella jäi lukematta tai jos paistaa ulkohommat ovat ihan ykkösiä ♥
Alpakka pehmoisine turpineen ♥

 Aira itse

Aki ja Markku työn touhussa

Miina Äkkijyrkän pikkuinen lehmä

Inton kesäasento ♥

Nemo on vähän hillitympi ;)
6 kommenttia:

 1. Upean näköinen paikka tuo Hyrsylänmutka.
  Sinulla riittää puuhia, et pääse lomalla laiskistumaan selvästikään ;-) Koeta nyt levätäkin välillä! Into näyttää oivallista mallia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Saila, osaan kyllä laiskotella vähän liiankin hyvin, Into ja minä ollaan hyviä siinä :D

   Poista
 2. Palsanmäet ja Markku saavat nyt kulkea ympäri Suomea meklaroimassa. Mikäpä siinä, yleisöllä on varmasti hauskaa.
  Vettä on sadellut täälläkin ihan riittämiin (tälläkin hetkellä sataa), su-iltana ukkosti ja sähkötkin menivät vähäksi aikaa. Tuntuu siltä, että ukkosmyrskyt ovat käyneet rajummiksi.
  Mukavan leppoisia lomapäiviä Sinulle ja kisuleille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän huutokauppakeisari osaa yleisön hauskuutuksen :).
   Meillä on satanut ja paistanut päivittäin, ukkostakin on ollut, sunnuntaina oikein kovasti jytisi ja pistorasiat paukkui.
   Kiitos Piipe, nautinnollista kesänjatkoa myös Sinulle ♥

   Poista
 3. Ihania kuvia, kunnon kesämeininkiä! Ihanaa heinäkuista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ♥
   Ihanaa heinäkuun jatkoa myös sinulle ja kisuille!

   Poista