perjantai 29. heinäkuuta 2016

Vielä on kesää jäljellä...

"Älä lähre mihenkkäs ennen ku Föri on kii kaijas."
(Älä poistu Föriltä ennen kuin se on kiinni laiturissa)
- ohje Föriltä (kaupunkilautta Turussa) poistumiseen-

Vielä onneksi on kesää jäljellä vaikka loma alkaa olla tältä erää ohi. Vietin lomani lopusta viikon Turussa tyttären kissan seuralaisena kun nuoret olivat reilaamassa. Viime perjantaina ajoimme Turkuun ja silloin alkoivat myös lomani ensimmäiset helteet... kaksi viikkoa asumatta ollut vanhassa kivitalossa etelän puolella oleva asunto oli jo silloin melkoisen lämmin. Ikkunoita ei voinut pitää kuin pikkuisen raollaan Tapsan turvallisuuden takia, sillä asunto on neljännessä kerroksessa eikä heti älytty ottaa tuuletintakaan käyttöön, joten hikistä oli. Tapani oli alkujärkytyksestä selvittyään tyytväinen kun pääsi kotiin ja me maalaiset tyytyväisiä kun päästiin kaupunkiin oikein asumaan!
Viikonloppu meni nopeasti retkeillen Naantalissa Ukko-Pekka höyrylaivalla ja kansainvälisiin markkinoihin tutustuen, unohtamatta tietenkään tärkeintä eli Tapanin kanssa seurustelua. Sunnuntaina mies lähti kotiin omien kissojen luokse ja me jäimme Tapsan kanssa kahden. Meillä synkkasi hyvin, Tapani on kova poika juttelmaan ja syliinkin tuli ihan itse ja välillä vähän leivottiinkin. 
Alkuviikosta tapasin parikin vanhaa työkaveria ja tuli vietettyä aikaa jokirannassa ja Ruissalossa ihaillen auringonlaskua Airistolla. Päivät menivät mukavasti kun oli ohjelmaa ja kuumassa asunnossakin oppi olemaan melkein hikoilematta, yöt olivat kyllä hiukan tuskallisia tällaiselle joka on tottunut nukkumaan parvekkeen ovi auki vaikkei helteitä olekaan... mutta hengissä säilyttiin niin Tapani kuin minä. Torstaina olin saanut luvan lähteä kotiin sillä Tapanin omat ihmiset tulisivat kotiin yöllä. Lähtöhetki oli vähän ikävä sillä apean oloinen Tapani murjotti sängyn alla, tänään kuitenkin kuulin että kaikki on ok , toivottavasti pääsen toistekin Tapanille kaveriksi ♥. Täällä kotona Into oli ollut ihan niinkuin muulloinkin, mutta Nemo reppana taisi ikävöidä mammaa. Oli tullut joka ilta kovasti maukuen sisään mitä ei yleensä tee, niin kävi myös eilen kun olimme jo kotona. Kun menin vastaan ja sanoin että mamma on tullut kotiin loppui mauunta eikä sitä ole sen jälkeen kuultu. On ne niin rakkaita ♥.
Ihanaa viikonloppua ja mukavaa työhönpaluuta niille kohtalotovereille joilla maanantaina taas arki koittaa ♥♥♥


8 kommenttia:

 1. Reissussa on ihana olla, mutta kyllä ne omat kullat kotona ovat niin ihania kun kotiin palaa. Onks pakko mennä töihin, jos ei haluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut tosta reissussa olosta ja kotiinpaluusta :)
   Taitaa se olla pakko...

   Poista
 2. Voi kun suloiset kissakaverit, Nemo on mamman mussukka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemon käytös oli yllätys, on yleensä itsenäinen/yksinäinen seikkailija. Tänään on pysynyt tiiviisti kotona ♥

   Poista
 3. Ihania, kauniita kuvia. Sinulla on ollut mukava reissu, mutta kotiin on aina kiva palata. Suloiset kissat! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että on kiva lähteä reissuun mutta kotiinpaluu vasta mukavaa onkin.
   Kiitos Anneli ♥

   Poista
 4. Onpa sinulla ollut mukava reissu, vaikka vähän kuumuudesta kärsittekin.Suloista viikonvaihdetta ja kiitos toivotuksista: minä palaan töihin maanantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli kyllä kaiken kaikkiaan tosi antoisa kuumuudesta huolimatta.
   Töihin paluussakin on puolensa, elämä palaa taas säännölliseen rytmiin vaikka tämä vapaus ja epäsäännöllisyys tekevät välillä niin hyvää :).

   Poista