tiistai 11. lokakuuta 2016

Downsiftausta...

"Tiskaaminenhan on sitä että kiepauttaa lautasta purossa, että huitaisee tassunsa ja heittää vihreän lehden menemään, eihän se ole yhtään mitään."
- Nuuskamuikkunen-

Tämä syksy on mennyt hurjalla vauhdilla, viikot vain hujahtelee ohi. Liekö syynä uusi reilusti hektisempi työ vai mikä, joka tapauksessa tuntuu etten ehdi (jaksa, viitsi) mitään ylimääräistä. Nautin siitä että kun tulen töistä kotiin voin kissapoikien tervehdysten ja ulos menon jälkeen pötkötellä sängyssä hyvän kirjan seurassa ja jos siltä tuntuu ottaa pikku tirsat, ja vasta sitten käydä käsiksi kotihommiin. Tänäänkin luin yhden dekkarin loppuun ja sitten yllättävää kyllä, intouduin siivoamaan. Kumma juttu, mutta näin syksyllä tekee mieli laitella kotia uuteen uskoon, vaikkei muuta niin vaihdella tavaroiden paikkoja huoneesta toiseen. Kai se liittyy tähän lisääntyvään sisällä oloon, niin ihmiusillä kuin kissoilla sillä selvästi kollit ovat alkaneet viihtyä kotosalla yhä enemmän. Ulos olen myös viritellyt valosarjoja pimeyden torjumiseksi.
Vaikka pimeys ja kylmyys ovat lisääntyneet olen iloinnut aurinkoisista ja sateettomista päivistä, sama jatkukoon ♥


4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat, tunnelmalliset kuvat. Sama tunne on minullakin, eli iltojen pimetessä tekisi mieli saada jotakin uutta ja mukavaa sisälle. Ihana kisuli! - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli ♥
   Taitaa olla aika yleistä tämä "pesänrakennus" näin syksyisin :)

   Poista
 2. Tämä syksy on ollut niin kaunis ja sateeton. Totta on, että nyt tekee mieli tehdä kotiin vähän muutoksia, pieniäkin. Jos pöytäliinan vaihto saa ihmeitä aikaan.
  Hyvää, levollista syksyn jatkoa Sinulle, jaksamista töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe, samoin Sinulle mukavaa syksyn jatkoa ♥

   Poista