torstai 12. joulukuuta 2013

12. luukku

"Kissanpentu on vastustamaton kerä liikkuvaa karvaa, pelkkiä hermoja ja hellyyttä, pelkkää näyttelijää, hullua ryntäilyä ei mitään vasten, joka jahtaa häntäänsä, tekee turhia yrityksiä pyydystää ja nakertaa omaa varjoaan."
Carl van Vechten

Harmaus jatkuu, mutta joulu senkun lähenee. Kynttilöiden ja kaamos/jouluvalojen lisäksi ankeutta karkoittaa yllättävät tapahtumat, esim ystävien vierailut tai kahville kaappaukset, kuten minulle kävi eilen johtuen autottomuudestani. Mutta lisäiloa sain illalla tiedosta että olen voittanut Kanelia ja kardemummaa-blogin arvonnassa upean leivontasetin! Olen ihan tohkeissani, harvoin osallistun mihinkään arvontoihin ja nyt: MINÄ voitin. Odotan innolla että posti tuo voittoni ja pääsen kokeilemaan kaikkia ihanuuksia, toivottavsti ehtii jouluksi.Mummoni kauan sitten tekemä tonttu on taas ilmestynyt valvomaan joulun valmisteluja. Taidanpa siis kuoria lantut ja laittaa porisemaan...jos vielä taustalle laittaisi pyörimään jonkun joululeffan tai levyn.

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Siellä ollaan jo noin pitkällä, että lanttuja aletaan keittämään.

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva yllätys !. Pienet asiat voivat olla isoja iloja.Minä olen voittanut yhden kerran blogiarpajaisissa . Oi se oli hauskaa.
  Miten paluusi työhön...onko paraneminen sujunut hyvin ?
  Valoisaa viikonloppua...toivotaan että myrskyt vähenee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska yllätys tosiaan tuo voitto. Paraneminen on sujunut ihan mukavasti, mutta vasta helmikuussahan olen palaamassa töihin. Välillä tuntuu kyllä toosi pitkältä tuo aika, mutta toisaalta on nämä ekat 2 kuukautta mennyt kuitenkin aika nopeasti. Mukavaa viikonloppua myös sinulle. Myrskyt saisivat kyllä loppua, ollaan oltu melkein vuorokausi ilman sähköjä...

   Poista