keskiviikko 18. joulukuuta 2013

18. luukku

"Kaiken minkä osaan, olen oppinut kissaltani: kun olet nälkäinen, syö. Kun olet väsynyt, nuku auringonpaisteessa. Kun menet eläinlääkäriin, pissaa omistajasi päälle."
Gary Smith

Olin tänään Järvenpäässä vanhempieni luona, isälläni on syntymäpäivä. Juhlia vietettiin vanhaan malliin: kahvipöydässä sen seitsemää sorttia ja kaikkia pitää tietysti ottaa ja maistaa ja kehua. Vanhemmillani on ikää jo sen verran että viime vuosina juhlaan on kuulunut myös kuohuva malja, sillä jokainen vuosi on sen arvoinen. 
Veimme heille joulukuusen omasta metsästä. Laitoin sen jalkaan ja toin kuistille, sekä laitoin siihen pienen tuikkivan valosarjan. Siitä tuli niin nätti ja paikka oli juuri oikea, joulu tulee pienistä asioista.
Kotona kissapojat odottivat käpälät ristissä ulospääsyä (vaikka vessalaatikkokin on tarjolla). Äkkiä ulos ja saman tien ikkunalle odottamaan sisäänpääsyä ja , tietysti, ruokaa. Vaikka sitäkin oli kyllä tarjolla nappuloiden muodossa, mutta eihän sitä lasketa...
On kiva käydä kaupungissa, mutta ah niin mukava olla taas kodin rauhassa, sohvalla, Into sylissä kehräten.


    

4 kommenttia:

  1. On se kyllä kumma miten nappuloita ei lasketa välillä ruuaksi! Helmilläkin on niitä kupissa, mutta silti aamulla herätetään aina antamaan ruokaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, ihan kun ei olisi MITÄÄN ruokaa saanut koko päivänä (yönä...).

      Poista