maanantai 16. joulukuuta 2013

16. luukku

"Viimeisin asia josta syyttäisin kissaa, on viattomuus."
Edward Paley

Nyt oli pakko keksiä jotain piristystä hämärään päivään, niinpä leivoin kaneliässiä. Olen syönyt niitä, kaupasta ostettuja ja itse tehtyjä, mutta en koskaan ennen ole tehnyt niitä itse. Eipä tuo vaikeaa ollut, ja voillahan kaiken saa maistumaan ihanalta. Nyt on vain se ongelma minne saan ne piilotettua, niin että niitä olisi vielä jouluna ja piilotettua niin hyvin etten itsekään viitisisi kaivaa niitä esille kun makeanhimo iskee...

Ihania kissan unia. Huomatkaa pitkät kaksiväriset viikset!


6 kommenttia:

 1. Kaksiväriset täälläkin! Toisella puolella valkoharmaat ja toisella mustavalkoiset :)

  VastaaPoista
 2. AIka hauska juttu nuo kaksiväriset viikset! Mielestäni Intolla ei ole kuin yhtä väriä...täytyy tutkia tarkemmin.

  VastaaPoista
 3. ♥nam,miten hyvän näköisiä ässiä!

  VastaaPoista
 4. Ihana Nemo ja Inton yöunet viekussa. Meillä yleensä Kaapo nukkuu mamman jalkojen välissö, Papu myöd siinä tai melkein kainalossa. Onni kuorsaa omassa vaaleanpunaisessa muovikorissaan lähellä . Nyt ipanat ovat nukkuneet saunan lattialla vällyjen päällä...valitsevat aina kodin lämpimimmän paikan ja nyt lattialämmitys houkuttaa. Onni on itsenäisempi eikä kaipaa ylimääräistä lämmikettä. Viime yönä kävi kyllä tuhisemassa mamman lähellä.
  Kivoja nuo kissa-aforismit postauksen alussa !
  Odotan lomaa ; alkaa ma 30.12. Minulla myös polvessa häikkää...vaikea kyykistyä , istua jalkojen päällä yms. Mutta röntgen vielä ok. Vihloo ja särkee ja herättää öisin.. Kukonhelttaa olen saanut 5 krt ...kolme ekaa kertaa auttoi..5.llä kerralla pistos sattui kovasti ja polvi turposi. Polvi ei ole ollut turvoksissa muutoin...eli ei mitään "isompaa " siis..kipuja vaan ja vaikeuttaa työasentoja....ja kiristää pinnaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on kyllä niin ihania, en voisi kuvitella elämää ilman niitä. Into on läheisyyden kipeä muutenkin, tulee usein syliin ihan itse vapaaehtoisesti. Nemo hakee läheisyyttä harvemmin, mutta silloin onkin ihan hassu, puskee ja kuolaa :)). Onko Teillä päiväkoti auki välipäivät? Minun työpaikkani on aina kiinni samoin kun heinäkuun, eli yleensä lomailen aina silloin. Koita jaksaa odotella loman alkuun, pitkäänkö lomailet tällä kertaa? Kurja juttu tuo polvi homma sinullakin, valitettavasti se on niin että siitä se vaan pahenee.

   Poista