lauantai 7. joulukuuta 2013

Juhlaa ja arkea...

"Jos jokin näyttää mahdottomalta, kissa ei yritä tehdä sitä. Jos jokin näyttää mahdolliselta, kissa tekee sen itsevarmasti, kiitos ihailtavien ja tarkkojen liikkeittensä."
Giovanni Rajberti

Eilistä suomen ja suomalaisten juhlapäivää vietimme koko perheen voimin Turussa tyttären luona. Oli tosi mukavaa käydä yhdessä syömässä pitkän kaavan mukaan ja kahvit leivosten kera nautittiin tyttären pienessä opiskelijaasunnossa lämpimissä tunnelmissa katsellen hänen matkakuviaan Islannista. Seuraavan kerran koko bändi koossa taas jouluna, ihanaa. 
Tänään olin ystävän kanssa ostoksilla lähikaupungissa. Oli paljon kivampaa kierrellä yhdessä saman henkisen kaverin kanssa kuin yksin, ja monenlaista kivaa me löydettiinkin. Polvi ei kyllä vielä tykkää kovin pitkistä kiertelyistä, mutta helpotusta saatiin tankkaustauosta.
Nyt ilta on taas jo pimentynyt, on aika nauttia kynttilöistä ja takkatulesta.


Inton pesupuuhat


9 kommenttia:

 1. Perhe ja ystävät piristävät aina!

  Intolla riittääkin pestävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! Inton turkki on onneksi sitä laatua ettei takkuunnu, mamma välillä vähän harjailee mutta vaan sen verra kuin into salliii ;).

   Poista
 2. Into on komea ! Siistinä on oltava kissapojan.
  Upea sininen hetki kuvassa.
  Mukavaa alkavaa toipumisviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into on komea minunkin mielestäni, mutta niin on kyllä teidän Onnikin <3. Nemo taas on enemmänkin söpö, ihania molemmat.

   Poista
  2. Ja kiitos, mukavaa joulunalusviikkoa myös sinulle ja pojille!

   Poista
 3. Tulin tänne kurkkaamaan vastavuoroisesti. Heti löytyi uusia kissaystäviäkin, niitähän ei voi olla liikaa. Into ehtii poseeratakin pesuhetken keskellä. Leppoisia hetkiä takkatulen loimussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun poikkesit. Into onkin hyvin kuvauksellinen niin halutessaan, mitä se todellakaan aina ole. Takkatuli ja kynttilät onkin ihan parasta tähän aikaan vuodesta.

   Poista
 4. ♥ ihana Into ja kaunis jouluikkuna!

  VastaaPoista