maanantai 2. joulukuuta 2013

Fysioterapiaa ja askartelua...

"Kuvitelkaa, miten onnellista olisi, jos voisi omistaa koko elämänsä vain kissoille ja antautua kokonaan niiden tarkkailemiseen."
F. A. Paradis de Moncrif

Tänään oli aikainen ylösnousu ja lähtö pimeässä terveysasemalle fysioterapiaan. Vähän jännitti onko kenties tiellä kaatuneita puita tms jälleen yhden myrskyn jäljiltä. Jotenkin tuntuu että näitä "myrskyjä" on enemmän kuin ennen, vaikka me emme niistä olekkaan kärsineet. Viime yönä sähköt katkesivat puoli kahdentoista maissa ja jossain vaiheessa heräsin siihen että televisio pälpättää ja valot palavat, yllättävää sillä olin varautunut ettei sähköjä olisi vielä edes aamulla. No mutta hyvä näin!
Fyssari ei ollut jostain syystä merkinnyt lainkaan että olen tulossa tänä aamuna ja oli itse vielä mennyt väärään paikkaan aamusella, joten hän tuli paikalle 25 minuuttia myöhässä. Onneksi ei ollut kiire minnekään ja hän sanoi ettei laskuta tästä käynnistä, koska virhe oli hänen. Mutta nämä käynnit oli sitten tässä, kaikki on niin kuin pitääkin, jumppaa vaan ja hyvää joulunalusaikaa!
...kirjoittamisessa oli luova tauko, kun Inton piti päästä syliin rapsuteltavaksi...
Kaupasta ostin ensimmäisen hyasintin koska en voi vastustaa sen ihanaa tuoksua. Ostin myös tummapaahtoista kahvia, koska se kuulemma ärsyttää vähemmän vatsaa kuin vaaleapaahtoiset joissa on enemmän parkkihappoja! Olen aina luullut että se on toisin päin, mutta tummapaahto ainakin maistui ihan hyvältä sillä pitihän se testata heti kotiin tultua.
Poikkesin myös moikkaamassa ystävää ja sain häneltä askartelupaketin ajankuluksi, kiitos! Senkin tietysti kokosin heti, kahvinjuonnin lomassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti