perjantai 27. joulukuuta 2013

Ja tapahtui näinä aikoina...

"Ennen kuin kissa suvaitsee pitää sinua luotettuna ystävänään, tarvitaan joitakin kunnioituksen osoituksia, esimerkiksi lautasellinen kermaa.
Thomas S. Elliot  


Viralliset joulun pyhät on ohi tältä erää, mutta vielähän tuo jatkuu monessakin muodossa aina loppiaiseen asti. Meillä on usein kuusi pistetty pihalle jo ennen uutta vuotta, mutta nyt on niin tuore näre omasta pihapiiristä aatonaattona kaadettu ettei neulaset putoile, joten saanee olla pidempään sisällä. Ja sen jälkeen nostetaan vain lamppuineen tuohon terassin edustalle jatkamaan kukkimistaan, jos vielä kevyen lumihunnun saisi päälleen... tilan tuntu on aina mahtava kun  kuusi on ulkoistettu.
Meillä on jouluna yleensä sellainen järjestys että aattona vanhempani tulevat meille syömään ja viettämään yhteistä iltaa, joulupäivän vietämme kotona keskenämme saunoen ja nauttien ja tapaninpäivänä sitten lähdetään kyläilemään.
Kotona ohjelmassa oli Trivial Pursuitia, kirjoja (tosin en vielä ole aloittanut joululahjaksi saatuja, kirjaston kirjat ensin), leffoja sekä tv:stä että dvd:ltä, parhaina niistä mainittakoon Hobitti, Prinsessa ja Kuninkaan puhe. Ja syöty on tietysti ihan yltäkyllin, nyt tekee jo mieli jotain kevyempää... 
Kissat ovat myös nauttineet kun kaikki ovat kotona ja rapsuttelijoita riittää, tai sitten odottavat että palaisi rauha maahan ja saisi nukkua rauhassa ilman että joku koko ajan räpeltää, tiedä häntä.4 kommenttia:

 1. Mukava ohjelma teillä! Täälläkin on katsottu nuo kaksi telkkarista tullutta leffaa. Olivat hyviä kumpainenkin.

  VastaaPoista
 2. Juu, niin olivat ja Hobitti myös, suosittelen.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa oikein mukavalta joululunvietolta! Kisulit keskiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat osaavat kyllä ottaa paikkansa ja huomion, niin halutessaan.

   Poista