perjantai 3. elokuuta 2012

"Kissat- pysyvä muistutus käyttäytymistieteilijöille...kaikista olennoista vähiten inhimillisiä."
Lewis Thomas

Pieni paussi bloggauksessa, kone ei suostunut yhteistyöhön ja atk-tukihenkilö tuli vasta tänään lomille intistä ;).
Ensimmäinen työviikko loman jälkeen siis ohi. Alku oli kevyt, osa lapsista lomailee vielä, jotkut koko elokuun. Pikkuhiljaa aloitellaan toimintaa uusia ideoita ja käytäntöjä innokkaasti kokeillen. Ja ilmathan ovat olleet mitä mainioimmat, kuten olettaa saattoikin.. Vielä kaksi viikkoa niin on taas loma!
Elokuu. Yhtenä aamuna kun ajelin töihin jotenkin huomasin että kesä on JO kääntynyt syyspuolelle, siis nyt jo! Mihin se oikein vilahti, siis kesä, uskomatonta. Kesäkuussa se ei ollut vielä alkanutkaan ja nyt elokuun ensimmäisinä päivinä se alkaa olla jo ohi, nyt sitten aletaan odotella joulua...huh.
Yhden erittäin hyvän uutisen tämä viikko on tuonut tullessaan: tytär sai opiskelupaikan Turun yliopistosta! Äiti on erittäin onnellinen koska lapsikin on onnellinen :D. Nyt kuumeisesti etsitään asuntoa yms asiaan kuuluvaa. Lapsi lähti kyllä tänään ansaitsemalleen reppureissulle Baltiaan: lentäen Latviaan, sieltä bussilla Liettuaan ja Viroon,  josta sitten laivalla koti Suomeen.Tässä muutama kuva tältä viikolta, kesästä nautitaan edelleen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti