torstai 30. elokuuta 2012

"Sanotaan, että kissalla on yhdeksän elämää - joista ensimmäiset kolme se ympäriinsä kuljeskelee, ja viimeiset kolme paikallaan pysyttelee."

Kissafriikit-kirja tuli lainattua loppuun, mutta lisää kissakirjoja löytyy...

Päivisin olen jo palannut täysin Suomeen, mutta yöt vietän edelleen Kreikassa; ihania unia merestä ja auringosta... Onneksi täälläkin on ollut ihan kohtuulliset kelit, vielä ei ole ollut pakko laittaa sukkia ja pitkiä housuja jalkaan, odotan kauhulla sitä aamua kun ei ole vaihtoehtoa...
Viikko on ollut mukava sekä töissä että kotosalla, pyykkivuori on huvennut ja kissat kesyyntyneet.
Jonkinlainen flunssa kyllä tuntuu iskeneen, päätä jomottelee ja nenä niiskuttaa, pientä lämpöäkin on, mutta jos ei pahemmaksi muutu niin hyvä näin.
Olen lipsutellut tämän viikon joutumatta tekemään "kunnon" ruokaa, huomenna ajattelin kuitenkin kaivaa viimeiset perunat maasta ja haudutella eilen kerätyistä kanttarelleista ja sipuleista soosin. Haikeana muistelen souvlakia, moussakaa, tsatsikia, mielettömiä salaatteja ja jälkkäreitä ja retsinaa, nam... Suinkaan unohtamatta iltapäivän helteessä nautittuja allasbaarin pikkusuolaisia janojuomineen ja "vitamiineineen". "Vitamiini" on ouzosnapsi jonka sai aina kylkeen osti sitten mitä tahansa juomaa baarista, myös alkoholitonta.


Kuu-ukko

Illan kuumuudessa...

Akvarellitaivas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti