tiistai 8. tammikuuta 2013

"Ei ole olemassa pelottomampaa seikkailijaa kuin kissanpentu."
 Jules Champfleury

Päivät ovat pidenneet! Melkein pääsee jo kotiin ennen pimeää...
Kerroin aikaisemmin J.K.Rowlingin kirjasta Paikka vapaana,no se nyt luettu ja yksi jännäri sen jälkeen, vain yksi joululahjakirja jäljellä! Mutta siitä kirjasta, kyllä se parani loppua kohti mutta ei selkiytynyt ja loppu oli aika ankea. Silti todellakin luettava, mukavasti kirjoitettu kuvaus englantilaisen pikkukaupungin kuvioista; kateudesta, nepotismista, syrjinnästä, luokkajaosta, huumeongelmista ja nuorten vaikeuksista niin kotona kuin koulussa.
Tämä toinen kirja jonka luin on Tess Gerritsenin Eloonjäänyt. Ja olikin melkoisen mukaansa imaiseva jännäri, huh. Kirja kertoo kolmesta lapsesta jotka kaikki ovat kokeneet samn kammottavan tapahtuman, ja vielä kahteen kertaan. Yöllä kun luin aloin kuunnella liikkuukohan joku terassilla, no lähinnä omat kissat, mutta aika karmiva juttu kuten aikaisemmatkin saman kirjailijan opukset. Pakko oli lukea vauhdilla loppuun.
Tänään olen täällä jääkiekkoleskenä, isä ja poika menivät pitkästä aikaa yhdessä matsiin. Ja minä nautiskelen ylhäisetä yksinäisyydestäni, siis kissojen kanssa :).

Nemo tarkkailee ulkona...

...ja Into sisällä
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti