sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun viimeinen...

"Kissa on luonnon kaunotar."
-ranskal. sanontaLöysin Youtubesta Topi Sorsakosken ja Reijo Taipaleen biisin tähän päivään ja osasin sen jopa liittää tänne!

Kotipuuhat ovat taas voittaneet lomailun ja niinhän sen pitää ollakin. Reissupyykit on siis pesty, puita laitettu katon alle ja sienimetsäänkin eilen ehdittiin. Ei saatu mitään huippusaalista, mutta sen verran että siitä sai kahdelle hengella vallan mainoin soosin. Eilen kokeilin myös viime aikoina niin paljon puhuttuja lehtikaalisipsejä. Kyllä niistä ihan syötäviä tuli, mutta ehkä etsin vielä muitakin reseptejä kokeiluun.
Eiliseen pihalla puuhailuun osallistuivat tietysti myös kissaset ja Into tullut taas syliin tavallista enemmän, pientä vajetta on ehkä ollut kun mamma oli reissussa. 
Mies lähti lätkämatsiin (taas se alkaa...) pojan kanssa ja minulle tulee pian tänne kaveri mittailemaan jalkojani, pitääkin etsiä mittanauha jostain. Hän siis opiskelee suutariksi ja minä toimin harjoitteluvälineenä :).

Lukuvuorossa:
Susan Flercher: Tummanhopeinen meri, Like Kustannus 2013, kirjastosta
Mielenkiintoinen kirja, tästä sanon ehkä jotain kun saan luettua.

Aurinkoista viikonalkua!
8 kommenttia:

 1. Tulin juuri sienimetsästä, lyhyt lenkki ja ihan hyvä kanttarellisaalis. Viikko sitten löysin vain 1,5 sientä :) sade on tehnyt tehtävänsä. Suutarin koekaniinina olo ei liene hullumpaa. Hyvää elokuun viimeistä ehtoota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on parasta aikaa sienestykseen.
   Koekaniini debyytti ;)
   Samoin sinulle ja Nerolle!

   Poista
 2. Olisipa hauska päästä suutarin koekaniiniksi!
  Syksyinen metsä sienineen on ihana. Into ja Nemo ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinkin tulevalle suutarille, että nyt kun mitat on otettu voit alkaa tehdä kenkiä minulle. Oli kyllä mielenkiintoista kuulla opiskelusta; saumoista, nahoista yms.

   Poista
 3. Mitä se Into ♥ huutelee tuossa kuvassa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa komentaa Nemoa, ainakin siihen suuntan oli tulossa ;)

   Poista