sunnuntai 24. elokuuta 2014

Jälkimainingeissa...

"Muinaiset egyptiläiset uskoivat, että kissat säilöivät itseensä auringon valoa silmiensä kautta. Öisin auringon valo heijastui niiden silmistä ja niin kauan kuin kissa silmät hehkuivat öisin, oli toivoa että aurinko nousisi myös seuraavana päivänä."

"All you need is love....." kaikki nuo ihanat Beatles klassikot tuli kuultua eilen, ja lisäksi ainakin minulle ennen kuulumattomia kipaleita. Lahden Sibeliustalo on todella upea ja näkemisen arvoinen paikka, hieno rakennus Vesijärven rannalla kylpi eilen auringon paisteessa. Musiikista vastanneet Lahden sinfoniaorkesteri ja Rajaton yhtye eivät jääneet upeudessa rakennukselle yhtään jälkeen ♥♥♥. Olen käynyt muutamissa Beatles musiikille rakennetuissa "konserteissa" ennenkin ja kaikki ovat olleet ihania, vaikkakin erilaisia. Suomessa on monia Beatles musiikkiin erikoistuneita yhtyeitä mm Jiri Nikkinen ja Jussi Raittinen bändeineen sekä The Urban Crow, joista viimeinen on minun suosikkini. 
Lähdimme eilen ajoissa liikkeelle ja niimpä ehdimmekin poiketa Hollolassa Pioni ja Piironki putiikkissa. Puodissa on myynnissä puutarhatavaraa, sisustusesineitä ja tilan omia viljatuotteita. Siellä oli myös viehättävä kahvila ja mahtava määrä erilaisia ihania leivonnaisia, tuoksut olivat houkuttelevia mutta tällä kertaa emme langenneet, olihan meitä ruoka odottamassa. Mutta kiertelimme ja katselimme ja jotain ostettavaakin löytyi.
Tänään täytyisi vähän kasailla kamoja huomenna alkavaa mökkireissua varten. Perimme muutama vuosi sitten vanhemmiltani lomaosakkeen varsinais-suomalaisesta mökkikylästä. Siellä pienessä harmaassa kelomökissä kauniilla kangasharjulla järven rannalla on hyvä ladata akkuja. Ja vaikka kyseessä on lomakylä, tähän aikaan siellä on rauhallista. lapsiperheet ovat koulujen alettua palanneet arkeen eikä nuorisoakaan ole yllensä ollut liikkeellä. Oi, odotan niin kävelyjä rannalla ja kauniilla pitkällä neulaniemellä. Frisbeegolfiakin voisi taas kokeilla, vaikka ei taideta ihan sääntöjen mukaan mennäkään.
Kissoista tulee huolehtimaan poikamme, on luvannut asustaa täällä "korvessa" muutaman päivän ♥.

Jostain kumman syystä kastelukannujen tarve on ollut ajankohtaista lähiaikoina...tämä pikkuinen on sisäkukille.


Nemo lepäilee yötöiden jäljiltä, mutta Into on mamman apulainen läppärillä ♥♥


Leppoisaa lepopäivää ja mukavaa viikonalkua, palaan asiaan mökkimaisemista.9 kommenttia:

 1. Kuulostaa erinomaiselta retkeltä. Beatlesissa on sitä jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin :).
   Beatles on aina vaan kuunneltavaa ♥

   Poista
 2. Kissat ovat aina yhtä ihania! Mukavaa lomaa teille, tosiaan nyt on mökkikylissäkin juuri sopiva rauha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat ♥
   Kiitos, nautiskellaan kirjoista, takkatulesta ja saunasta jos ulkoilu ei onnistu.

   Poista
 3. Nautinnollista mökkireissua teille!

  VastaaPoista
 4. Olen kerran käynyt Lahden Sibelius-talolla. Tosin en ollut konsertissa. Pääsin kyllä kuulemaan upean akustiikan, kuinka neulan putoaminen lavalla kuului peräseinälle asti. Voin vain kuvitella, kuinka upealle nuo viisut siellä kuullostivatkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella upean kuuloista! Jussi Chydeniuksen basso, voi mahoton ♥

   Poista
  2. Se on kyllä muhkean jykevä se ♥

   Poista