keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Yömurehdintaa...

"Jotta ihminen säilyttäisi suhteellisuudentajunsa, hänellä pitäisi olla koira joka palvoo häntä ja kissa joka ei ole häntä huomaavinaankaan."
- Dereke Bruce -

Olen nukkunut huonosti, mutta tällä kertaa ihan konkreettisesta syystä, äitini joutui maanantaina sairaalaan. Monet oheisongelmat ovat valvottaneet minua, sillä yöllähän kaikki tuntuu aina todellisuutta pahemmalta. Olen myös miettinyt sitä mikä kenellekin on tärkeää, onko aikaa soittaa tai käydä katsomassa läheistään, välillä kyllä hämmästyttää ja kummastuttaa. Töissä onneksi voi unohtaa omat huolet ja nauttia lasten ilosta ja kirpeän aurinkoisista päivistä, ja kotona olen viritellyt kaamosvalot sisällekin.

Valoisaa loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti äitisi pääsee pian pois sairaalasta ja asiat muutenkin järjestyvät parhain päin. Se on aina ihan hirveää, kun joku läheinen sairastuu :(

  Valoisampaa loppuviikkoa Sinulle! Onneksi tassuterapeutit ovat lähettyvillä ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, eiköhän tästä taas selvitä ♥

   Poista
 2. Voi että, pikaista paranemista äidille! Yöllä asiat saavat valtavia mittasuhteita, toivottavasti ihan sellaisia murheesi eivät kuitenkaan ole. Valoisampaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Toivotan äidillesi pikaista tervehtymistä. Yöllä huolet helposti valtaavat mielen ja valvottavat. Uneliaita öitä ja valoisia päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, äiti on vanhankansan tervaskanto, eiköhän tästäkin selvitä.

   Poista
 4. Yöllä pahinta on toimettomuus. Päivällä voi sentään yrittää tehdä asioiden hyväksi jotakin. Raskaampia kausia seuraa aina paremmat ajat, muista se : )
  Äidillesi toipumista!!
  Kissa-koira -mietelmä on hyvä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein, jos valvon yöllä, luen koska sillä lailla saan ajatukset pois omista harmeista.
   Kiitos myötäelosta ♥

   Poista
 5. Pikaista paranemistä äidillesi! Toivon myös parempia yöunia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Unikin maistuu taas kun mieli rauhoittuu.

   Poista
 6. Voimia sinulle ja toipumista äidillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu kyllä väsymyksenä tämä huoli, töitten jälkeen ei oikein kotihommat innosta... Äiti voi onneksi jo paremmin, mutta vielä on matkaa voimien palautumiseen.

   Poista