lauantai 11. lokakuuta 2014

Luppopäivä...

"Jos eläimet osaisivat puhua, koira olisi sähläävä ylipuhelias heppu, mutta kissalla olisi harvinainen taito olla sanomatta sanaakaan liikaa."
- Mark Twain -

Eilisen messupäivän jälkeen uhosin että tänään en tee yhtään mitään, vietän luppopäivän. Olin kollegoiden kanssa Helsingin Wanhassa Satamassa Varhaiskasvatusmessuilla ja lähtö täältä meidän kylälätä oli jo seitsemältä aamusella ja takaisin kotona olin iltapuolessa. Luento- ja tavara tarjonta oli niin moninaista että olin vielä illallakin pyörällä päästäni ja jaloissa tuntui kaikki se tallaaminen...mutta yhtä kaikki, mukava päivä hyvässä seurassa.
Koska nukuin viikolla vähän ja senkin huonosti, tänään raottelin silmiäni pariin otteeseen mutta aamukahvin keittoon ryhdyin vasta melko myöhään aamupäivällä. Mies oli lähtenyt töihin jo aikaa sitten ja kissat köllöttelivät kuka missäkin, ei ollut kiirettä mihinkään. No, rauhallisen aamukaffittelun jälkeen lähdin ulos Inton kanssa. Istuttelin callunoita ja siirtelin kesäisiä vielä täysissä voimissa olevia muratteja syysasetelmiin. Myös terassille sateilta pelastetut kesäkukkaruukut oli kasteltava, marketta on yltynyt uuteen kukintaan, mutta vaihtanut väriä vaaleanpunaisesta valkoiseksi, jännä juttu.Äitienpäiväruusukin kukkii edelleen, syynä on kai tämä lämpö ja kosteus. Nyt aurinko taas pilkistelee ja optimistisesti vein pyykit ulos narulle. On muuten upea muutos kun aurinko paistaa; ensin maisema näyttää ankean ruskealle ja nuhjuiselle, mutta kun auringon valo tulee esiin kaikki hehkuu keltaisena ja kultaisena, ihana aurinko!


Nemo mamman kanssa sohvalla messupäivän iltana

Callunat & muratti = ♥

Virittelin jo kaamosvalotkin 

Rentouttavaa viikonloppua!

Lukuvuorossa:
Anna Gavalda: Lempi ei ole leikin asia, Gummerus 2014, kirjastosta
9 kommenttia:

 1. Varhaiskasvatusmessuilta lähti mukaan varmasti paljon tietoa ja ideoita.

  Ihana calluna+muratti -istutus ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sieltä kaikenlaista uutta ja vanhaakin ideaa ja ajatusta nousi pintaan.
   Kiitos, olen itsekin tyytyväinen :).

   Poista
 2. Onpas Nemo ♥ suloinen ja tosi pehmeän näköinen turkki!
  Mikä oli muuten mieluisin "messutavaralöytösi"? Viime messuilla missä itse olin, oli lähestulkoon pelkkiä purukumeja, kyniä ja heijastimia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja piti myös kehua tuota Calluna-muratti yhdistelmää. Kaunis!

   Poista
  2. Nemo on ihana kun vaan asettuu ihailtavaksi ♥
   Näiltä messuilta mukavia tuliaisia olivat yliviivaustussit ja huulirasva, käyttökamaa ;)
   Callunat ja muratti on harvinaisen hyvä yhdistelmä.

   Poista
 3. Kauniit syysistutukset. Nemo nauttii selvästi mamman seurasta :)

  VastaaPoista
 4. Messuilu on rankkaa! Onneksi lepääminen auttaa. Kaamosvalot sopivat juuri tähän hetkeen, turha niiden kanssa on joulua odotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankkaa, mutta mukavaa harvakseltaan, joka viikko ei jaksaisi ;).
   Samaa mieltä, nyt niitä valoja tarvitaan!

   Poista