sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ja valkeus tuli...

"Ole luja, ole tyyni. Hallitset tilanteen, tee niin kuin oikein on."
- Vexom -


Nyt on saatu ensilumi tänne etelä hämeeseenkin, a vot miten piristää mieltä! Kun äskettäin oltiin pihalla vähän autoja putsailemassa sun muuta, katselin kissojen touhuja ja nehän  olivat kuin lapset;  leikkivät lumella juosten ja loikkien ja lunta heitellen. Ei meidän maalaiskollit lunta pelkää, vaan ulos on haluttu vanhaan malliin tai jopa ahkeramminkin. Ei siellä kyllä kovin kauan viivytä vaan pian tullaan lämmittelemään tassuja takan päälle.
Eilen innostuin pitkästä aikaa leipomaan. Tein pari mallaslimppua ja Tuulikin blogissaan (kukkia ja koukeroita) vinkkaamia luumurahkaleivoksia, hieman muunnellen tietty, minä käytin taateleita ja vaniljarahkaa ja hyvää tuli. Limppuja ajattelin tehdä jouluisilla mausteilla vielä lähempänä joulua uudelleen ja ties vaikka niitä joku saisi lahjaksikin tai joulukukan sijasta.
Valoisaa alkavaa viikkoa kaikille!


10 kommenttia:

 1. Itse tehtyä leipää, mums ♥.

  VastaaPoista
 2. Wau mitä tirppoja! Meidän emäntä laittoi linnuille siemenet vasta perjantai-iltana eikä ole kukaan niitä vielä löytänyt. Voihan tirppatv! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tirppatv on toiminut jo aika kauan ja ollaan nähty isoja (harakat ja närhet) ja pieniä (erilaiset tintit ja tulkut) lintuja ja lisäks yks tosi ärsyttävä orava joka käy lällättämässä tossa ikkunan takana.
   -Into ja Nemo

   Poista
 3. Oi kuinka pörheitä tipusia ja kissanpoikia ♥

  VastaaPoista