sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kevättä siksak...

"Luonteeltaan likinäköinen kokee kevätauringon likana ikkunoissaan."
- Maija Paavilainen -

Vähän eteenpäin ja vähän taakse, sitähän kevät usein on. Pikkulintujen ruokinta pitäisi lopettaa, mutta vielä haettiin yksi rasvapötkö... sitten se on loppu. Viime viikolla lintulaudalla kävi vieras jota en ole ennen nähnytkään, nimittäin varspushaukka! En ollut uskoa silmiäni kun tajusin ikkunan takana lintulaudalla olevan linnun haukaksi ja siitä se lennähti pois tinttien ja tulkkujen perään, en nähnyt saiko saalista, onneksi. Aika tavallista kai on että se pikkulintuja saalistaa jo nimenkin perusteella, mutta minulle tämä oli ainutlatuinen tapahtuma.
Eilen auringon paistaessa pääsin aloittamaan keväisen lempipuuhani, nimittäin klapien pilkkomisen.
Puuha oli yhtä mukavaa kuin ennenkin, mutta alaselkä on jostain syystä viime aikoina kipuillut ja tykkäsi tietysti kyttyrää tästä hommasta. No, ensimmäinen kuutio on kuitenkin tehty, siitä hyvä jatkaa pikkuhiljaa.
Aamulla tuntui vähän ankealta kun maa oli valkoinen rännästä, mutta pianhan tuo hävisi. Vain pari lakanaa jotka eilen jäivät narulle olivat saaneet räntää niskaansa. Onneksi pesin ensin peitot, olipa ilo mennä eilen saunapuhtaana nukkumaan puhtaisiisn ihanan tuoksuisiin petivaatteisiin ♥.
Odotan innolla ensimmäisten sinivuokkojen puhkeamista kukkaan kotirinteessä, tekin saatte varmasti nähdä ne heti täällä ♥.


Näsiä availee kukkiaanPääsiäiseksi maljakkoon otetut marjapensaanoksat ovat alkaneet kukkia (kumman karvaisia ovat...)


Keväistä alkavaa viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Oletpas sinä ollut ahkera, pilkkonut klapejakin. Mukava on puuhastella ulkona, jos vielä aurinkokin paistaa. Kiva kun tulee kevät. - Mukavaa alkanutta huhtikuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan lumet vaan sulavat niin on kaikenlaista puuhaa.
   Kiitos samoin Anneli!

   Poista
 2. Mun klapi sirkus ei ole vielä alkanutkaan..oot ollu ahkerana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko aloittaa pikkuhiljaa ja kun se on niin kivaa :)

   Poista
 3. Kevät tulee ja lumi hupenee silmissä! Ihanaa.

  VastaaPoista