lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappua...

"Hyvä itsetunto on meidän ja läheistemme yhteistyön kaunis hedelmä."
- tuntematon -

Saimme vapuksi vieraita Turusta ja ihmisten lisäksi myös Tapani-kisu tuli kylään. Hieman jo etukäteen ajatteluttti se miten Nemo ottaa Tapanin tulon... tuoreessa muistissa on vielä joulun jälkeinen masentunut (tai loukkaantunut) Nemo. Eilinen ilta meni ihan hyvin, koska omat pojat ulkoilivat ahkerasti. Ensimmäinen kohtaaminen tapahtui vasta aamulla ennen kuutta, herätys oli aikas nopea. Tapani oli päästetty makuuhuoneestaan jaloittelemaan että ihmiset saisivat nukkua, mutta kun Nemo näki VIERAAN kissan omalla reviirillään niin siihen ääneen olisi kyllä herännyt syvimmästä tajuttomuudestakin! Huhheijaa, Tapani sohvan alle ja Nemo viereen mouruamaan. Onneksi sain Nemon mukaani yläkertaan rauhoittumaan ja Tapani palasi ihmistensä kanssa nukkumaan. Tämä päivä ollaan tarkkaan huolehdittu etteivät nämä kaksi kissaherraa ole yhtaikaa samoissa tiloissa vapaana ja hyvin on sujunut. Into on ottanut rauhallisesti Tapanin kohtaamiset. mutta tavallista enemmän hänkin on viihtynyt ulkosalla. Eiköhän tästä selvitä ilman isompia vammoja nyt kun ollaan hoksattu miten tämä parhaiten sujuu, huomenna illalla ollaan taas omalla porukalla.

Iloista ja aurinkoista vapun jatkoa!
P.s. Sima on maistunut ja eilen paistetut munkit on jo syöty, huomenna grillaillaan tämän kevään ensimmäiset pihvit, kasvisvartaat ja soijanakit espanjalaisten uusien perunoiden kaveriksi. Kesänalkua!10 kommenttia:

 1. Voi söpöä Tapania, häntäkin on mennyt ihan epäkuntoon, pulloharjaksi ;)
  Nemolla on kyllä paljon puhuva ilme, mutta Into ottaa rennosti hiekkakylvyssä.

  Mukavaa vappua teille myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :)
   Nemolla tosiaan on tarkkaavainen, melkein vihainen ilme ja Into on Into ♥, muttaTapani reppana on varpaillaan kaiken aikaa vaikka ihmiset huolehtivatkin turvallisuudesta.

   Poista
 2. Ihanat kissakuvat ♥
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti, aurinkoista Vapun päivää myös sinne pohjoiseen!

   Poista
 3. Ai tuliko joku Nemo reviirillesi? Koita kestää, se on vain hetkellistä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt ollaan taas omalla porukalla, mutta oli aikamoista säätöä!

   Poista
 4. Onnellista alkanutta toukokuuta! On se vaan niin ihanaa, kun säät lämpenevät, päivät pitenevät ja linnut lirkuttavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Piipe! Kyllä tämä lämpö tuntuu niiin hyvältä ♥

   Poista