perjantai 2. syyskuuta 2016

Vierailla mailla...

"Nouskoon tie sinua kohtaamaan.
Olkoon tuuli aina takanasi.
Lämmittäköön aurinko aina kasvojasi ja sade pisaroikoon pehmeänä niitylläsi.
Pidelköön Jumala sinua kämmenellään kunnes jälleen kohtaamme."
- irlantilainen rukous/siunaus -

Dublinin reissu on tehty ja ollaan taas onnellisesti kotona paluumatkan lentojen takkuilusta huolimatta. Kaikki sujui hyvin ja kaikki pääsivat matkaan vaikka välillä jo näytti että porukka pienenee ainakin yhdellä. Oli mukava matkustaa omien nuorten aikuisten kanssa, päivisin tutuistuimme kaupunkiin kukin pari omalla tavallaan, välillä treffasimme pikapikaa ja iltaisin kävimme yhdessä syömässä. Kaikki tietysti odottivat tutustumista aitoon irlantilaiseen musiikkiin ja useissa pubeissa sitä olikin tarjolla seitsemänä päivänä viikossa. Tiistai-iltana kaikki olivat niin väsyneitä päivän ahkeran nähtävyyksiin tutustumisen jälkeen että yhteisellä päätöksellä lähdimme hotellille ja nukkumaan jo ennen yhdeksää, musisoiti pubeissa kun alkaa vasta kymmenen maissa. Keskiviikkona ja siis viimeisenä Dublinin iltana olimme kaukaa viisaita ja pidimme kukin kunnon lepotauoan kaupungilla kiertelyn ja illan yhteisen ruokailun välissä, niinpä sitten jatkoimme iltaa lähellä hotellia olevassa musiikkipubissa. Iloinen irlantilainen kansanmusiikki oli mukavaa kuunneltavaa kahden jo keski-iän ylittäneen taitavan muusikon irrotellessa mukavissa puitteissa. Vietimme samalla vähän etukäteen kuopuksemme 24 v. synttäreitä kun olimme kaikki koossa, oikea päivä on tänään. Ilta oli mukava päätös yhteiselle pikku lomalle ja sanoinkin että koskahan taas istutaan iltaa yhdessä tällä tavalla kun kaikilla on oma elämä opiskeluineen ja töineen, vähän haikeuttakin mahtui siis yhteiseen iloon. 

Phoenix parkin kauniita istutuksia


Hotellin kulmilla ♥


Rakastan näitä ovia ♥


Dublinin linna

Puolen pennin silta

Mukavaa viikonloppua kaikille ♥


6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä; kiitos kuvista! Tuolla(kin) olisi hienoa päästä käymään! Näkyikö yhtään kissoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :)
   Just tänään sanoin kun Nemoa pidin hyvänä ettei Dublinissa näkynyt yhtään kissaa, muttei kyllä näkynyt koiriakaan. Leikkimielellä sanoinkin että onkohan siellä lemmikit kielletty.

   Poista
 2. Dublin on niin kiva kaupunki matkailijalle! Ihania muistoja teillä kaikilla nyt on sieltä, tässä ihan nousee tippa linssiin ajatuksesta. Mikä kiva tapa viettää aikaa yhdessä, ja synttäreitäkin juhlia! Sää oli näköjään upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Saila ♥
   Sää oli ilmeisesti Dublinille poikkeuksellisen upeaa vuodenaikaan nähden, lämpöäkin kahdenkymmenen paremmalla puolella.

   Poista
 3. Olipa kivoja matkakuvia! Koskaan en ole käynyt Brittein saarella, joten oli mukava päästä kuvareissulle tuonne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :)
   Itse olen käynyt Lontoossa ja nyt Dublinissa, maaseutua olisi myös mukava joskus päästä katselemaan.

   Poista