sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

"Monilla eläimillä on oma tähtikuvio öisellä taivaalla.Kissoilla ei ole. Niiden loistavat silmät riittävät valaisemaan niiden polkua."
Mary S. Emilson

Jo viikko töitä loman jälkeen, seuraava lomanen kolmen työviikon päässä, jaksaa jaksaa! Ja kevään odotus senkun jatkuu, ei näy ei, lumisadetta odotellessa...
Kevättä on kuitenkin rinnassa tai jossain, sillä sisustus/remppainnostus on iskenyt! Pienhuonekaluja raijattiin kirppikselle ja uusia tuunataan vanhoista, seinien ja katon maalaus pitäisi lopulta aloittaa ja ja ja... Uudistunut koti väikkyy jo silmissä, toteutus vaan viipyilee, mutta vapuksi pitäisi saada valmista! Ei, ei ole erityissuunnitelmia vapun varalle, mutta se on hyvä aikaraja uudistuksille. Voi olla että tulee kiire... Uudet tekstiilitkin tilasin jo nettikaupasta, siis verhot, tyynynpääliset, pari torkkupeittoa. Pakko siis alkaa toimia!
Kissat ovat selkeästi nauttineet lämpimimmistä päivistä ja lumen hupenemisesta, ulkoiluajat ovat pidentyneet huimasti. Mutta kyllähän täällä meillä saa edelleen kahlata hangessa, kun taas äidilläni Järvenpäässä kukkivat krookukset keittiön ikkunan alla. Ei käy tasan onnenlahjat eikä auringon paiste!

Kukkisipa jo täälläkin!

Tallinnan hauskoja kylttejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti