sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

"Kuka voisi uskoa ettei noiden loistavien silmien takana ole sielua?"
Theophile Gautier

Ihana aurinkoinen viikonloppu! Vaikka ulkoilmasta en kyllä ole ehtinyt juurikaan nauttia.
Eilinen päivä meni maalaillessa, kyllä nyt se on todellista! Osa katosta on jo valmis ja suurin osa seinistä on saanut pohjamaalin pintaansa, pikkuhiljaa hyvä tulee, ehkä ei ole vappuna valmista, mutta joskus vapun jälkeen kyllä on!
Eilen kävin illalla myös kampaajalla, tuon ahkeran ihanuuden joka opiskelee viikot ja parina viikonloppuna kuussa tekee ympäripyöreitä päiviä. Nyt on pää kunnossa, ainakin ulkonaisesti.
Tänään lähdimme jo aamusta liikkeelle suuntana Turku, teimme vain ensin mutkan Järvenpään kautta ja otettiin mummo mukaan lapsenlasta tapaamaan. Kevät oli Turussa silmin  nähden pidemmällä kuin täällä, ilma oli lämmin ja keväinen. Kävimme (taas) syömässä Ranta Kertussa ja sen jälkeen tallustelimme joen rannnassa, missä oli liikkeellä ja myyntipuuhissa muutama muukin kansalainen, Turussa oli näet silakkamarkkinat! Ihana päivä hyvässä seurassa ja nyt sitten näitä kotihommia, ennen huomista työviikon alkua...
Kuvia en vieläkään osaa tänne laittaa, yritin kyllä eräänä iltana mutta ei kun ei. ATK tuki on ollut niin kiireinen, että olen vain varovasti ilmaissut avun tarpeeni. Jos vaikka huomenna kysyn uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti