lauantai 24. toukokuuta 2014

Suloinen haaste...


Into ja Nemo saivat haasteen Naukulan pikkuprinssiltä Sulolta ja tässä ovat poikien vastaukset.

1.Mikä on hyvä piilo? Piiloja on hei Sulo tosi paljon, mut parhaita on kaapit, laatikot,siis mitkä tahansa laatikot, kirjotuspöydänlaatikot, pahvilaatikot ja mitä pienempi sitä parempi. Saunan lauteitten alla on kans hyvä jemma, Mut Sulo älä koskaan mee pesukoneeseen, siis ei koskaan!
Ulkona on kans paljon hyviä piiloja, mut ne onki isojen poikien juttuja.

2. Missä kärpäset asuu? Nyt kyl pistit ipana pahan, toi on aika hankala kysymys ja kyl meki pieninä paljon sitä mietittiin ja jahdattiin niitä et oltais nähty mihin ne menee, mut sit me pääteltiin et niil on kato jossain piilossa sellanen pesä, vähän ku amppareil, ai mut et sä taida tietää viel amppareist mitää.. No anyway, niil on siis pesä jemmassa ja siel ne piileskelee ja sit tulee ärsyttään meitä ja meijän ihmisii ja käveleen ruuassa ja kaikkee inhottavaa. Ja sit ne nukkuu varmaan talviunta ku ei niit ikinä näy talvella.  Ja hei sit yks juttu viel, älä syö niitä vaik saisitki kiinni, ne maistuu meinaan pahalta, siis tosi pahalta.

3. Miks ihminen nukkuu aina samassa paikassa? Toiki on aika kinkkinen kysymys, sä oot hei aika terävä tenava. Meijän mielestä ihmiset on vaan niin laiskoja ettei ne viitti vaihtaa paikkaa ja ettii mukavaa paikkaa just tänään, ne vaan tyytyy siihen mitä ne sanoo sängyks. Vaik on se kyl meijänki mielestä aika mukava paikka...

4. Koska on ihmisten aikaisin? Hyvä kysymys! Se on aina sillon kun niitä nukuttaa ja meitä ei!

5. Mitä sä teet mieluiten? No meil on kyl aika erilaiset mieltymykset. Mä, siis Into, otan mielelläni  rennosti, makoilen ja odotan rapsutuksia ja oon ihmisten kans esim. sohvalla, enkä muuten juokse ku ihan pakon edessä. Ja sit mä, siis Nemo, mä en jaksa olla kauan paikallani niinku toi sohvaperuna Into, vaan mä haluun äksöniä! Toimintaa, hiirijahti on mun mielestä tosi kivaa, mut siihen sä et kyl vielä pysty ja sit mä seikkailen täs kodin lähistöllä, mä leikin et mä oon leijona ja mä jahtaan kaikkii pikku öttiäisiä. Ja sit mä tykkään tosi paljon touhuta pihalla ku mamma tekee siel jotain.

Inton ja Nemon kysymykset: Tykkäätkö makoilla auringossa? Käytkö matkoilla ihmistesi kanssa?
Mihin terotat kynnet kun ihmiset ei oo näkemässä? Lipasetko koskaan salaa ihmisen ruokaa?
Mikä omassa/omissa ihmisessä on parasta?
Ja näihin kysymyksiin me haluttais vastaukset Sulolta ja Robertilta ja KissaKaramellilta ja NeitiCassiselta.

Tänään paikallisella puutarhalla vietettiin 30-vuotisjuhlia. Poikkesin siellä kakulla ja kaffeella ja ilokseni tapasin blogituttavani Cherin. Olemme aikaisemmin tavanneet muissa yhteyksissä täällä yhteisellä kotipaikkakunnallamme, mutta nyt nyt Autuasolo ja Käpälämäki kohtasivat kasvotusten ja se oli hauskaa.


8 kommenttia:

 1. Huippuhauskat vastaukset, isoveljet neuvovat :)
  Oli hauska tavata ja jutustella kupposen ääressä sekä tietysti juhlia 30-vuotiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Into ja Nemo neuvovat mielellään pikkuprinssiä.
   Tapaamisilo oli molemminpuolinen, toivottavasti osumme toistekin yhtäaikaa kukka- ja yrttiostoksille, puutarha on mukava tapamispaikka.

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, napataan kiinni =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ohjeista ja neuvoista! Nämä auttavat kissanpoikaa hyvin eteenpäin seikkailuissaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvät, me autetaan kyllä aina jos vaan osataan ;).

   Poista
 4. Moi Into ja Nemo! Teillä on kivan näköinen blogi ja me tahdotaan olla teidän kavereita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva! Lisää kavareita aina tarvitaan, tervetuloa Käpälämäen jengiin ♥

   Poista