sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Paistaa, paistaa...


Riippukeinukausi on alkanut! 
Eilen sain loppujen lopuksi terassin siivottua talven jäljiltä kaikesta "kamasta" ja kevään pölyista. Tänään kävimme ostamassa sinne jo jonkin aikaa himoitsemani kalusteet, "kevyet" metalliset, juuri sopivat iltapäiväkaffeille tai lämpimänä kesäiltana viinilasillisen kanssa istuskeluun. Ja tietenkin myös riippumatto laitettiin viimein paikoilleen, kun ilmatkin lopulta sallivat siinä köllöttelyn. Ehdin sen toki jo testaamaan, mikään ei ole mukavampaa kuin kirjan kanssa riippukeinussa kevyesti keinahdellen nautiskella kesän lämmöstä. Parhaimmat päiväunet siinä myöskin saa nukuttua... Ennen riippumaton testeusta käytin ahkerasti klapikonetta ja sen jälkeen makoilu maistui makealle käen kukkuessa.
Nyt kun ilma lämpeni, kissat ovat siirtyneet kesäaikaan. Ulkoillaan siis ympärivuorokauden ja kotona käydään vain tarkistamassa ruokakupin sisältö. Tai Nemo lähinnä näin toimii, Into viihtyy kyllä kotona näin kesän lämpimilläkin. Ja kyllä ne molemmat onneksi usein käyvät näyttäytymässä, eilen tosin olin jo huolestua kun Nemo lähti retkilleen aamuyöstä ja tuli seuraavan kerran kotiin illalla kahdeksan maissa. Jouduin jo nieleskelemään paniikkia ja annoin aikaa aamuun ennekuin päästän mielikuvitukseni irti kauhukuvitelmille mitä olisi voinut tapahtua, mutta Hän tuli kotiin ja mamma sai rauhan ♥. Ilmeisesti Into vaistosi hermoiluni ja pysyi kotosalla ja lähettyvilläni rauhoitellen minua ♥.


Makoilkoon mamma vaan riippumatossa, täällä on mukavampaa.


Uudet kalusteet ♥


Tulppaanien kukinta on alkanut.


Näitä "alieneja" ehdin jo kaivata, mutta kotkansiipi vain nukkui pitkään.

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka kivan näköistä. Kyllä teidän kelpaa siemailla niin kahvit kuin viinitkin noissa maisemissa. Meillä tuntuu siitepölyt olevan "pahimmillaan" ja viikonlopun aikana terassikin on värjääntynyt ihan vihreäksi. Se ikävä kyllä haittaa omaa ulkoiluani, mutta vain hetken. Kohta helpottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥. itsekin kärsin siitepölyistä jonkin verran, koko kesä menee antihistamiinien varassa kun ensin kukkii puut sitten heinät ja lopuksi vielä pujo, mutta kesä on silti ihanaa!

   Poista
 2. Oiva paikka kahvitteluhetkeen! Se on paras pysyä näköetäisyydellä mammasta ettei tule huoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä, mamma huolestuu aika helposti jos poikia ei näy... :))

   Poista
 3. Kaunis kahvittelupaika ja riippumatto vasta ihana on!
  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos.
  Aurinkoa ja lämpöä tulee nyt yllin kyllin kaikille meille.

  VastaaPoista
 5. Kissat saavat välillä aikaan sydämentykytystä viipyilemällä retkillään, tuo on koettu niin monta kertaa. Kauniit terassikalusteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on kun antaa kisujen vapaasti retkeillä.
   Kiitos.

   Poista