perjantai 9. toukokuuta 2014

liput liehuu...


Tänään on liputuspäivä, Eurooppa-päivä. Minun on pakko myöntää etten ole aiemmin tällaisesta kuullutkaan, kuinka kauan tätä on mahdettu viettää, minulta on mennyt ihan ohi.
Viikko meni hurjan nopeasti kun alkuun pääsi, yhtäkkiä olikin taas perjantai. Monenlaistahan tähän viikkoon mahtui, töissä oli melkoista tohinaa kuten aina keväällä ja sää on vaihdellut lumesta ja pakkasesta vesisateeseen ja muutamaan auringon pilkahdukseenkin.
Mutta nyt on perjantai, takassa tuli, masu täynnä ihanaa varhaiskaalista tehtyä laatikkoa, Into sylissä köllöttelemässä ja pian laitan saunan lämpiämään, ah onnea ♥.
Mukavaa viikonlopun aloitusta muillekin!


Lukuvuorossa:
Marja-Sisko Aalto, Murha tuomiokapitulissa, Icasos 2013, kirjaston kirja

12 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa viikonloppua Käpälämäkeen!

  VastaaPoista
 2. Minustakin tuntuu, että tämä viikko ihan lipsahti käsistä. Perjantai-iltanne kuulostaa täydelliseltä, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sateisen päivän kruunaa takan lämpö ja sauna.

   Poista
 3. Mitkä nuo ihanaiset kukat ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta keltaisesta en oo ihan varma, oisko suikeroalpi? Toinen on akileijan lehtiruusuke, on vasta aukeamassa, mut oli mun mielestä niin nätti ♥

   Poista
  2. Mulla on suikeroalpia, ei näyttäisi samalle. Mutta ehkä pitää odotella mikä siitä kehkeytyy =) Kyllä onkin nätti tuo Akileijan lehtiruusuke =)

   Poista
  3. Juu, totesin tänään saman kun näin kukan auenneena, ei se ole suikeroalpi. Laitan uuden kuvan seuraavaan posteukseen.

   Poista
  4. Hahaa, nyt mä löysin nimen tuolle keltakukkaiselle kasville: se on mukulaleinikki! Kiitos sulle että sait mut etsimään sen ♥

   Poista
  5. mukulaleinikki. Laitanpa listalle, jos törmään niin hankin :)

   Poista
 4. Nuo akileijan kukinnot ovat tosi viehättäviä. Muistan ne jo lapsuudestani.

  Sinulla on mukavia piirroksia täällä blogissasi! Mukavaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akileijan olen saanut yli kaksikymmentä vuotta sitten eräältä ystävältä ja se on levinnyt ja vaihtanut itsestään paikkaa pihallamme, sitkeä sissi ja kauniit kukat.

   Piirrokset ovat eräästä kissa-ajatelmakirjasta, kuvat ja tekstit tukevat toisiaan ;).

   Poista