maanantai 5. toukokuuta 2014

epäselvää...Eilen aamupäivällä ihailimme/ihmettelimme sitä että lintulaudalla käy edelleen syömässä tikkoja, punatulkkuja, sini- ja talitiasia + mustarastaita, keltasirkkuja yms. Päivällä ihastelin että muutama viikko sitten kylvämäni pioniunikon siemenet ovat itäneet ulkona penkissä ja kuljeskelin kissojen kanssa onnellisena valkovuokkomättäiden peittämällä pihalla. Kävin myös ostamassa tämän kevään ensimmäiset kesäkukat ja istuttelin niitä ruukkuihin terassille. Ja entäs sitten tänä aamuna, lumi peitti kaiken, no ei tietysti terassin kukkia, mutta kaiken muun. Ulkomaailman valkoisuus suorastaan häikäisi unisia silmiä ja kuinka säälinkään valkovuokkojani...  Töissä puettiin taas lapset kurahousuihin ja nuo riiviöthän nauttivat täysin siemauksin vedestä ja kurasta, jonka sai aikaiseksi lumi. Lumi, jota enää iltapäivällä ei ollut jäljellä hippustakaan. Ja kaikki ihanaiset valkovuokot jaksavat loistavasti ♥
Ei pääse pitkästymään näillä keleillä.


 

7 kommenttia:

 1. Kevät keikkuen tulevi pitää todella paikkansa. Tänä aamuna olin lentää peffalleni kun näin maiseman. Karistelin lumet laonneiden tulppaanien päältä, ne eivät näytä olevan moksiskaan. Toivottavasti olivat nyt viimeiset lumet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todellakin! Onhan näitä ennenkin nähty, mutta oli tyrmistyttävä näky aamulla kun kaikki oli valkoista.

   Poista
 2. Selviskö valkovuokot lumesta? Sulla se on piha valkoinen jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs hää on muuten niiin mietteliäs tossa viimeisessä kuvassa? Lumesta hämmentynyt?

   Poista
  2. Kyllä ne selvis vaikka ei ois uskonut ja harva se yöhän pakkanen panee ja silti ne vaan kukoistaa.
   Inton mietteitä ei aina tiedä, on niin kylmää ollut viime aikoina että tiivisti on yöt nukkunu mamman kyljessä kiinni ;)

   Poista
 3. On kyllä ollut varsin ihmeellistä! Tänne ei ole saatu lunta, pieniä raekuuroja vaan. Niissäkin on kyllä tarpeeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti riittää jo tätä lajia, sasi kesä tulla!

   Poista