keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Keskiviikko vai perjantai...

Tosi hämmentävää että huomenna on pyhä ja tänään toivoteltiin töissä lapsille ja heidän vanhemmilleen hyvät viikonloput,nähdään maanantaina,perjantaina näet koulutuspäivä. Päivistä sekaisin...

Hämmennystä aiheutti myös se, että tänään oli niin lämmin ja uskaltauduimme vähentämään vaatetusta lapsukaisilta. Ei hanskoja, entä sormikkaat? Ei takkia?? Sisähousut pois ulkohousujen alta?? Lapset olivat täysin ymmällä, ja ensi viikolla tietysti on taas kylmä ja lisätään vaatetta...
Itse olin iltapäivällä ekaa kertaa ilman takkia, vuhuu!Sukat olen jo jättänyt kesäsäilöön, ihana vapaus! Villasukkia toki käytän kotona iltaisin läpi vuoden, sehän on selvä.


Valkovuokot jaksaa edelleen kukkia, syynä varmaankin viileät säät. Koivujen hento vihreys yhdessä vuokkojen valkoisten mattojen kanssa on ihan kauneinta suomen suvea.

Luin muuten loppuun "Krokotiilimeren" ja nyt ymmärrän myös kirjan nimen. Afgaanipoika Enaijatollah oli alle kymmenen lähtiessään kotimaastaan ja saadessaan turvapaikan Italiasta noin neljätoistavuotias. Hän matkasi Pakistanin, Iranin, Turkin ja Kreikan läpi yksin ja yhdessä muiden pakolaisten kanssa, teki töitä laittomasti jotta pystyi maksamaan salakuljettajille, nukkui puistoissa tai autioissa rakennuksissa, meloi uimataidottomana kumiveneellä Turkista Kreikkaan, potkittiin ja hakattiin, mutta lopulta Italiassa sai "perheen", opiskeli ja sai yhteyden omaisiinsa Afganistanissa. Kannatti lukea, kosketti. Seuraavaksi luennassa "Hoivakodin kissa".


Hyvät pyhät!Ollaan kuin pulut Lontoolaisessa puistossa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti