tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappua!

Aamu alkoi taas kurkkukipuisena yön palelun ja hikoilun jälkeen.Pakko oli ottaa troppia(siis kurkkukipuun särkylääkettä) ettei koko päivä menisi sängyn pohjalla voivotellen kun hengittäminenkin tuntuu ikävältä.

Tukevan pekoni-muna-nakki-patonki-kahvi-tuoremehu aamiaisen jälkeen puin lämpimästi päälle
ja lähdin ulkoilmaan. Auringossa tuli melkein kuuma ja varjossa paleli, täytyy olla sopivasti kummassakin. Ihanat sini-ja valkovuokot ovat täyttäneet joka paikan ja linnunpöntössäkin on jo asukkaat, kevät <3.Unohdin kertoa että luin loppuun iloisesti aloittamani Roman Schatzin omaelämäkerran tai fiktiivisen saksalaisesta miehisestä miehestä kertovan kirjan, kumpaa sitten lienee. En oikein tiedä mitä sanoisin, mutta luulenpa etten ihan pian lue lisää samalta tekijältä, en tosin tiedä montako kirjaa hän on julkaissut, melkoisen härskiä ja miehistä seksuaalisuutta ylistävää tekstia kuitenkin... Taidan seuraavaksi tarttua turvalliseen dekkariin.
Vielä voisin mainita leffan jonka katselin viime viikolla kun pääsin aikaisin töistä ja mies oli iltavuorossa. Kyse on siis elokuvasta "Australia",jonka dvd:n löysin lähikirppikseltä. Elokuva
kertoo englantilaisesta hienostonaisesta joka lähtee australiaan tiluksilleen, koska epäilee miehellään olevan toisen naisen. Saavuttuaan perille mies on kuollut (tapettu) ja rouva joutuu
tilan päämieheksi ja karjanajoon komean apumiehen kanssa. Ja sehän tiedetään kuinka siinä käy, mutta tämän elokuvan ehdottomasti parasta antia on sekarotuisen (aboriginaali-valkoihoinen) pikkupojan tarina joka kulkee mukana koko matkan. Ja on niin liikuttava, nyyhks. Kannattaa katsoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti