lauantai 12. toukokuuta 2012

Sataa, paistaa, sataa, paistaa. On lauantai.

Liput on liehuneet tänään komeassa tuulessa, on suomalaisuuden eli J.V.Snellmanin päivä.
Eilisen lätkätappion jälkeen suomalaisuus ei ehkä ole niin kovassa nosteessa kuin sitä ennen, mutta kyllä meillä on monta muuta hyvää syytä olla ylpeitä suomalaisuudestamme. Suomi on kallis mutta hyvä maa olla ja asua, hyvä me!

Aamulla lukaisin loppuun yhden uutuusdekkarin, Christian Rönnbackan operaatio Troijalaisen. Kovaa kuvausta suomalaispoliisien arjesta, tämä oli ensimmäinen Antti Hautalehto jännäri, lisää odotellessa.
Aloittelin sitten samantien uutta kirjaa nimeltään Krokotiilimeri. Tämä Fabio Gedan kirja on tositarina afgaanipojan matkasta eurooppaan. Alku ainakin oli koskettava, kun äiti lähti matkaan poikansa kanssa, mutta jätti tämän sitten yksin jatkamaan, koska joutui palaamaan muiden lastensa luokse. Tähän teokseen palaan kunhan saan sen luettua loppuun.

Kesä, sieltä se tulee <3
Tänä viikonloppuna on meillä koko perhe kotosalla, se kun ei enää nykyisin ole mikään itsestäänselvyys. Niinpä sen kunniaksi kävimme yhdessä syömässä tänään, koska huomenna on kaikkea muutakin ohjelmaa ja  toivoakseni ilma on sellainen että voidaan nauttia grilliherkuista. Mutta nyt on siis massut pullollaan ihanaa kiinalaista ruokaa ja kotiin tultuamme keitin kahvit kera pähkinänugaagroissanttien, namnam. Joten ymmärrettävästä syystä tämän jälkeen kellahdan sängylle lueskelemaan ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti