lauantai 1. syyskuuta 2012

Seuraavat kissalainaukset ovat kirjasta "Kissat", kirjoittanut Adriano Bocchella. Tämän ihanan kissojenystävän kirjan olen saanut ystävältä joululahjaksi jokunen vuosi sitten.

"Tuhon partaalla sinuun luotan, kaunis kissani, pyhiin silmiisi. Ne eessäni kuin kaksi tähteä, myrskyssä auttavat suunnan löytämään."

Tänään nukuin pitkään kuumeisen yön jälkeen. Puuhastelin kaikenlaista pientä, ja hiki pukkasi otsalle vähäisemmästäkin ponnistuksesta. Yritin saada kasaan tyttären opiskelijakämpälle tyynyjä, verhoja, päiväpeittoa, pyyhkeitä. Miten ne voi olla niin hukassa? Täällähän ne jossain on, eikä niitä paikkojakaan nyt niin montaa ole...
Illalla vielä lähdettiin hakemaan hyllykkö, jonka tyttö huutonetistä itselleen lunasti, siispä laina- pakettiautolla kohti Keravaa. Ja sieltä erinäisten kommellusten jälkeen Järvenpäähän hakemaan mummolta "mummopyörä", jonka hän lapsenlapselleen antoi. Huomenaamulla pakataan siis vielä ainakin pyykkiteline+ muut nyssäkät ja suunnataan kohti suomen Turkua. Ja sieltä Raision puolelle Ikeaan ostoksille...ja ne kaluthan pitää tietty myös koota, joten välineet mukaan.
Siinähän se tämä viikonloppu meneekin sujuvasti buranan voimalla. Nyt saunaan ja pitsalle.


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti