keskiviikko 8. toukokuuta 2013

"Jos eläimet osaisivat puhua, koira olisi tunaroiva puhelias kaveri, mutta kissalla olisi harvinainen hienostunut piirre olla sanomatta koskaan sanaakaan liikaa."
Mark Twain

KESÄ! Ainakin tänään, minä optimistisena ihmisenä lähdin töihin ilman sukkia ja kaprit jalassa, ja eikös aamupäivällä satanut vettä kun värjöttelin (ei oo kylmä!) ulkona lasten kanssa. Mutta! Iltapäivällä oli sentään melkoisen mukavan lämmin, vaikka muutama pisara tippuikin ja pilvisteli välillä :D. 
Viikko on mennyt jotenkin salavihkaa olla möllötellessä, en siis tunne saaneeni juuri mitään aikaan. Maanantaina kävin polvilääkärin puheilla ja nyt sitten vaan odotellaan milloin kutsu käy, vähän hirvittää mutta parempaan tässä mennään. 
Luonto panee parastaan, toukokuu on ihan parasta aikaa kaikin puolin, kohta kaikki vihertää ihanan vienosti. Toukokuu on vuoden kaunein kuukausi!
Tänään on taas lätkästudion aika, niimpä teinkin ruuaksi kanasalaattia jota on helppo popsia vaikka siinä sohvan reunalla jännittäessä ja sauna on jo lämpiämässä.
Hemaisevaa helatorstaita kaikille!

Kohta saa raparperipiirakkaa!

Viinisuolaheinä oli talvehtinut yllättävän hyvin.


Näitä ihanuuksia on joka puolella silmänkantamattomiin!

Pikkusydän on jo hyvässä kasvun vauhdissa.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti