lauantai 11. toukokuuta 2013

"Taivas on sen silmissä, helvetti sen sydämessä."
Honore de Balzac

Se on nyt täällä, nimittäin lämpö ja lupaus kesästä! Ihanaa, vaikka jo pukkas hikeä kun lastasin haravoituja lehtiä kottikärryyn ja siivoilin terassia ja istuttelin kukkia ja vaikka mitä mukavaa kevät/kesäpuuhaa. Poika kaivoi riippumaton terassin koukkuihin, kyllä nyt tuntuu että kesä on tullut. Niin ja eilen Intolla oli jo ensimmäinen punkki turkissaan, tai siis nahassaan kiinni, tuli taas punkinpoimijoille(tähän tarkoitukseen olevat pinsetit) töitä.
Tänään lähdin merta edemmäs kalaan, toisin sanoen naapurikuntaan ruokaostoksille. Varustauduin matkaan kameran kanssa, sillä matkan varrella on järvi jonka rannalla olen ennenkin kuvaillut. Ja kuinka ollakkaan aamusumuisen kauniin maiseman lisäksi sain tähtäimeeni kanadanhanhen uiskentelemassa majasteetillisen verkkaiseen tahtiin.
Pihaa on siis siivoiltu, mutta nyt pitäisi vielä ainakin imuroida myös nämä sisätilat ennenkuin voin heittäytyä riippumattoon kirjan kanssa. Taisin tehdä typerästi kun ajattelin että syön ensin ja sitten alan siivoilla...nyt on massu pullollaan intialaistyylistä kanakastiketta ja hernemaissiriisiä. Kookosmaito sopii mainiosti currytahnaan chilin ja mintun lisäksi, nam.
Vielä pakko mainita että odottamani kenkäpaketti saapui tänään ja pakkohan se oli käydä hakemassa saman tien. Aiai, niin on söpöt! Nyt täytyy ajaa ne sisään ennen Riikan matkaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti