sunnuntai 9. syyskuuta 2012

"Jos haluat kirjoittaa psygologisia romaaneja tai kirjoittaa ihmisistä, parasta mitä voit tehdä, on omistaa pari kissaa."

Tänään vähän syyshommia; viimeinen ruohonleikkaus, yrttien keräilyä, kesämattojen pesua, syksy tulee, ei mahda mitään. Matot pesin itseasiassa jo eilen, mutta tänään sää on otollinen että saan ne kuivaksi. Mintut, oreganot, salviat ja persiljat ovat kuivurissa ja koko talo tuoksuu yrteille. Takkaankin täytyy jossain vaiheessa laittaa tuli, sillä ensi yöksi on luvattu pakkasta eteläsuomea myöten. Ja, apua, täytyy harkita sukkien ja pitkien housujen käyttöönottoa. En halua...mutta kuitenkin rakastan eri vuodenaikoja, syksyä tuoksuineen ja väreineen ja talvea lumineen ja pakkasineen. Kunhan ei liiotella niissä määrissä... Kyllä tähän taas tottuu.
Pakko vielä lisätä että tänään kun tein ruuaksi kanakormaa, loppui Lontoosta NottingHillistä pienestä etnoputiikista ostamani tandoori masala-mauste...pakko varmaan alkaa suunnitella Lontoon reissua. Mitähän siihen tuumaa matkaveri, no pian ehditään jutella siitä vähän enemmänkin kun reissataan Viroon kukkamatkalle :).2 kommenttia:

  1. Jeeeeeeeeeeeee; Lontoooooooooseeeeeeeeeen....
    Keiju jo pakkaa...

    VastaaPoista
  2. Pakkaa nyt ensin sinne Viroon :DD, vaikka eihän sinne juuri mitään tarvitse pakata, kai...

    VastaaPoista