Ihana kesäisen lämmin ja leuto päivä takana, syksy näyttää parhaimpia puoliaan. Ja värit hehkuu! Sain eilen työkaverilta pussillisen kanttarelleja. Ajattelin kokeilla keittoa, koska soosia ja piirakkaa on syöty aikalailla. Keiton pohjaksi keitin ns. sosekeiton porkkanasta, perunasta ja sipulista kanaliemikuutiolla höystettynä. Sauvasekoittimella hienoksi ja purkillinen ruokakermaa sekaan, puuttuu enää purjon kanssa paistetut sienet. Mmmm, koemaisto suoritettu: ihan törkeen hyvää vaikka itse sanonkin! Sopii siis myös karppaajille ;). Taidan ottaa toisen lautasellisen...
Keittiön erkkerissä |
Makkarin huoneentaulu |
Into ei oikein ollut yhteistyöhaluinen kuvattava... |
Horsman ihana syysväri |
Soppaa sydämelle, sielulle ja vatsan täytteeksi. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti