maanantai 3. syyskuuta 2012

"Jumala loi villit eläimet myöhemmin, leijonat hurjine tassuineen. Leijonan kuvaksi Hän teki kissanpennuista pieniä ja uteliaita..."

Tämä aamu alkoi nuhjuisena; olo oli hikinen, räkänen ja etova. Mutta suihkun ja aamupalan jälkeen sydämen hakatessa ylikierroksilla, toivoin kuitenkin selviäväni työpäivästä ja ehkä olo jopa paranisi. Menihän se päivä jotenkin, puolivireessä, ja aikamoinen päivä olikin, loputkin vintiöt ovat palanneet kesälomilta ja vauhtia totisesti riitti.
Mutta selvisin, ja päivän paras hetki oli kun sain ystävältä viestin tulla maistelemaan itseleivottuja herkkuja. Niinpä ajoin suoraan töistä ihanan ystävän ihanaan keittiöön syömään saaristolaisleipää ja omenaleivoksia ja sain parantaa maailmaa ja omaa oloani. Kiitos ystis.
Kun tulin kotiin ruoka oli valmiina ja tietenkin söin(taas, vaikka masu oli pullollaan herkkuja), ja kiittelin puoliskoa. Nyt on saunottu ja töllötetty typeriä tv-ohjelmia ja seuraava pysäkki onkin oma ihana sänky, nukkumatti kutsuu.
1 kommentti:

  1. Keiju kiittää kortista; Onpa teitillä ollut levoton loma, kun sitten päätit teurastaa kaikki nuo mustekalareppana ja vielä ripustella narulle...Aika paljon mietteitä herättävä kortti! Kiitos,se on sitä elämää...
    -kaiholankeiju-

    VastaaPoista