tiistai 19. helmikuuta 2013

"Kun vihreät kissan silmät katsovat sinuun, voit olla varma että kaikki mitä ne sinulle kertovat on totta."
Lillian Moore

Vuosilomavapaat alkaa olla lopuillaan, mutta no, kuukauden päästä on taas lomaa ja siitä noin kuukauden päästä taas. Ja sittenhän alkakin olla jo kesäloma-aika :).
Olen lueskellut kotimaista kirjallisuutta, Riikka Pulkkisen Totta oli yhtä taianomaisen hyvä kuin edellisetkin hänen kirjansa. Ihmetyttää nuoren ihmisen taito ja tieto kirjoittaa ajasta jolla ei itse ole vielä ollut olemassa, upeaa. Nyt luen Roope Lipastin kirjaa Rajanaapuri. Osasin odottaa letkeän sujuvaa tekstiä Kotivinkin kolumnien perusteella, enkä pettynyt. Lipasti piirtää karrikatyyrisen kuvan naapurista joka kaiken aikaa aloittaa projekteja jotka ovat tuhoon tuomittuja, unohtamatta naapurin kaunista vaimoa...Nopeaa, hauskaa luettavaa.
Lintujen ruokintapaikallamme vieraili tänään aivan uppo outoja pikkulintuja. Onneksi on google, sieltä löysin nimen näille uusille ystäville: pyrstötiainen. Hauskan näköisiä olivat, pitkine pyrstöineen.
Kävin päiväkaffeilla ystävän luona. Kyllä olikin piristävää ja hyvälle tuulelle tuovaa tavata iloinen perhe viettämässä hiihtolomaa yhdessä. Sitä paitsi tässä paikassa tarjotaan aina takuu varmasti tuoretta ja itse leivottua kahvin kera :).
Kotiuduttuani aloin valmistaa ruokaa. Aamupäivällä tutkailin netistä ohjeita tonnikalapyöryköihin joita sitten sovelsin oman makuni mukaan ja ihan hyviähän niistä tuli.

Tonnikalapyörykät vasabikermaviilin ja salaatin kanssa.

Mamman lillpoika Nemo <3

Pyrstötiaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti