tiistai 11. maaliskuuta 2014

aurinko armas...

"Sinulla on kermaa viiksissä.
Sinä kehräät kainalossani kun minun pitää nousta.
Sinä sukellat sanomalehteen kun minun pitäisi lukea.
Sinä nakerrat kynääni ja asetut runon päälle makaamaan."
-Sirkka Selja-

 Nyt tuntuu ja näyttääkin keväältä , mutta silti sisimmässäni pelkään ettei se kuitenkaan vielä ole oikeasti tullut. Nautin suuresti auringosta, sen valosta ja lämmöstä, mutten kuitenkaan ole vielä pessyt pois talvitakkia enkä tuonut töistä pois toppahousuja ja jykeviä, lämpimiä vaelluskenkiä. Odotan vielä, varmistelen...
Kissapoikien, Nemon ja Inton, kevätmieli näkyy lähinnä ulkoilun lisääntymisenä. Koko ilta ravataan ulos ja sisään, etuovesta ulos ja terassin ikkunalle odottamaan sisäänpääsyä ja sama uudestaan. Yöksi rauhoittuvat kyllä nukkumaan sisälle, mutta 3-4 välillä aamuyöllä tulee herätys ja toinen lähtee ulos. Minun uneni katkeaa usein tähän ja lueskelen vähän saadakseni taas unenpäästä kiinni, lopetettuani lukemisen vilkaisen vielä joko siellä ikkunalla odotetaan sisäänpääsyä ja usein niin onkin. Mutta, tietysti, silloin toinen haluaakin mennä ulos! Useimmiten odottelen sitten vielä sen toisenkin sisälle tulon ennenkuin voin taas levollisin mielin nukahtaa uudestaan ja jos hyvin käy saan vielä Inton kylkeni päälle nukkumaan (lue lämmittelemään ja mahdollisesti kuivattelemaan tassut ja turkki). On ne vaan niin ihania ♥♥.
                 Pakkanen oli kirjonut autoni takalasiin näin hienoja kukkia viime yönä.                   Naistenpäivän ruusut ovat vielä voimissaan ♥6 kommenttia:

 1. Lohdullista kuulla miten muitakin orjuutetaan aamuherätyksillä ja sisään- ulospyrkimisillä. Teidän karvavekkari edistää kyllä melkoisesti. Kissanluukku olisi mainio, voisivat mirrit kulkea mielensä mukaan herättämättä henkilökuntaa. En minäkään luota siihen, että nyt vain lämpenee, viileämpiäkin päiviäkin on odotettavissa, mutta talvi on jo selätetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissanluukku olisi tosiaan mainio, täytyypä laittaa mietintään :).
   Totta kyllä että talven selkä on taittunut, mutta palellakin vielä saadaan.

   Poista
 2. Auringonpaiste on ihanaa, vielä kun olisi lämmintä tai on tämäkin parempi, kuin mahdollisesti loppuviikolla alkavat pakkaset. Ihanat kuvat, taas kerran.

  Meillä olis teille haaste :) T: Robert ja Sulo

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tykkäät meidän kuvista :).
  Into ja Nemo ottavat haasteen vastaan ja vastailevat mamman avustuksella huomenna kunhan henkilökunta on tullut töistä ;).

  VastaaPoista
 4. Siellä pidetään siis palvelusväki valppaina! Silloin on mentävä kun on asioita, tuumaavat tähän varmasti kissapojat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, valppaana pitää olla! Kissapoikien yöasiointi on merkittävästi lisääntynyt kevään tullen ;).

   Poista