sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

kevään riemuja....

"Kissan hiljaisuus tekee maailman epätodelliselliseksi."
-Leonard MIchaels-

Eilen ulkoiltiin koko poppoon voimin ja tutkittiin kevään ihmeitä.                                            Pihan takakulmassa kasvava näsiä kukkii jo!                                 Into löysi taas ihania tuoksuja, melkein voi kuvitella...nam                                          Taidanpa yllättää Nemon....hähähähhääInto luuli yllättävänsä mut, mutta  mähän olin koko ajan aikonut kiivetä just tähän puuhun... Häh, mitä tapahtu? No kyllä mäkin voin kiivetä...äh...en kyllä korkeemmalle viitti.                                                  Mä tähystän, mitäs tuolla on?               Voihan kettu, se löysi taas hyvän tähystyspaikan...joku kerta mä ehdin..

Ulkoilut jatkuu tänään aurinkoisessa säässä, mukavaa ulkoilupäivää muillekin!

Lukuvuorossa:
Monika Fagerholm: Lola ylösalaisin, Bookwell 2012, lainakirja

12 kommenttia:

 1. Silmut aiheuttavat mussa pelkoa: eka kevät kun pitäisi leikata omenapuut ja koska olen antipuutarhaihminen, olen varma että tapan puut. Ja koska puut vissiin pitää leikellä ennen silmuja, kohtalon hetket ovat pian käsillä... Pelottaakohan puita kuitenkin enemmän kuin minua?
  Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi omenapuut eivät viihtyneet meidän pihalla, eikä minulla näin ollen ole tuota ongelmaa, onneksi. Voi olla että puitakin pelottaa jos vaistoavat epävarmuutesi ;)).

   Poista
 2. Pojista on varmasti tosi mukavaa, kun mamma viihdyttää heitä pihallakin! Ihana kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne selkeästi nauttii siitä kun ihmiset on pihalla ja yhdessä touhutaan ♥

   Poista
 3. Näsiäkin on varhaisessa, täytyypä käydä kurkkaamassa onko metsänkaato säästänyt yhtään näsiää, epäilen. Kissatkin riemuitsevat keväästä, mekin teimme tänään yhdessä puutarhatöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vasta viime vuonna löysin tämän näsiän ja ihan ulkovaraston läheisyydestä, mistä lienee sinne löytänyt tiensä. Kyllä näillä kulmilla on aina näsiää ollut, mutta vähän kauenpana. Kissat tykkää puuhastella ihmistensä kanssa ;)).

   Poista
 4. Ihana lupaus keväästä ♥. Tänäänkin aurinko on hellinyt, mutta on tuullut juupelin kovaa. Karvaiset ulkoilijat ovat aina yhtä ihanan ja hassun näköisiä. Nemolla on kauniit tai siis komeat kasvot ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut keväistä , vaikka tuuli tuntuu edelleen kylmältä.
   Nemo onkin mamman söpöliini ;).

   Poista
 5. Mekin ollaan oltu pihahommissa oikeastaan koko viime viikko. Aurinkoisia mutta kovin tuulisia päiviä. Ja kissat ovat tietysti mukana riennoissa. Pelkään vaan että ne lipsahtavat jokeen, kun ajavat toisiaan takaa jään reunalla!
  Mukavaa maaliskuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kyllä minuakin pelottaisi jos joki olisi niin hollilla. Viikko pyörähti käyntiin mukavassa säässä, mutta taitaa mennä huonompaan suuntaan...

   Poista
 6. Kyllä kissojen kelpaa - ja miksei meitinkin. Nauttia auringosta, varsinkin kun tätäkirjoittaessa maanantaina jo sataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, aikansa kutakin. Tulikin vettä ihan kunnolla, mutta huomiseksi lupasi poutaa.

   Poista